Libnet.ro
UNICEF

18:30

Media pensiei speciale, de 23 de ori mai mare decat pensia medie obisnuita

Adevărul Adevărul,
Media pensiei speciale, de 23 de ori mai mare decat pensia medie obisnuita

Pensia medie obisnuita, platita celor 4,68 milioane de pensionari de catre Casa Nationala de Pensii Publice a insumat 5,02 miliarde de lei in luna iunie 2018, valoare care depaseste cu doar 1,57 miliarde de lei suma platita celor 139. 000 de persoane care primesc pensii speciale. continuă pe Adevărul

Pensia speciala, de 23 de ori mai mare decat pensia obisnuita

Pensia medie obisnuita, platita celor 4,68 milioane de pensionari de catre Casa Nationala de Pensii Publice a insumat 5,02 miliarde de lei in luna iunie 2018, valoare care depaseste cu doar 1,57 miliarde de lei suma platita celor 139. 000 de persoane care primesc pensii speciale.

Stii cat ai platit pentru PENSIILE SPECIALE din Aparare, MAI si Serviciile Secrete? Suma COLOSALA pe care toti romanii o dau pentru cativa privilegiati

Pensiile speciale ale profesionistilor care apartin MApN, MAI si din Serviciile Secrete ne-au costat miliarde bune, in prima jumatate a anului 2018, cu 18% mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2017. Bani.

Pe ce isi cheltuie banii cel mai bogat sportiv din istorie, cu o avere mai mare decat a lui Ion Tiriac

Michael Jordan a fost poate cel ai bun baschetbalist din toate timpurile. in timpul carierei de 15 ani, Jordan a castigat sase titluri in NBA si a adunat aproape 100 de milioane de dolari din salariu si sponsarizari, cu mult peste rivalii sai din competitia Nord-Americana.

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Tariceanu: Potocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace. Proiectul privind desecretizarea acestor protocoale va intra in plen saptamana viitare, a precizat Tariceanu.

Protocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace, relateaza News. ro.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

Ospetele epice ale voievozilor medievali: monarhii care si-au macelarit oaspetii si cea mai mare petrecere data pentru turci

Oaspetii voievodului Vasile Lupu aveau parte de un tratament de lux, la petrecerile date de Matei Basarab nimeni nu avea voie sa refuze bautura, ospetele date de Tepes si Lapusneanu se sfarseau adesea tragic, insa un principe din Ardeal a dat cea mai mare petrecere din istorie.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )