Libnet.ro
UNICEF

10:15

Profitul RECORD realizat de Facebook in 2018! Peste jumatate din populatia Terrei cotizeaza pentru Mark Zuckerberg... Sumele sunt INIMAGINABILE

B1 B1,
Profitul RECORD realizat de Facebook in 2018! Peste jumatate din populatia Terrei cotizeaza pentru Mark Zuckerberg... Sumele sunt INIMAGINABILE

Adulat de unii si injurat de altii, Facebook-ul merge inainte. Cu succes! Dovada sta bilantul financiar al anului 2018, cel mai prost an al gigantului social-media din punct de vedere al imaginii, dar nu si din. continuă pe B1

CHRISTIAN TOUR: Peste jumatate din vacantele la plaja se cumpara in ianuarie

Agentia raporteaza vanzari cu 62% mai mari in ianuarie 2019 fata de aceeasi luna a anului trecut in luna ianuarie sunt rezervate peste 50% din pachetele turistice pentru sezonul estival, inceputul anului fiind una dintre perioadele preferate de romani pentru a-si rezerva sejurul estival intr-o statiune de litoral din tara si strainatate, potrivit agentiei de turism Christian Tour.

Christian Tour: Peste jumatate din vacantele la plaja se cumpara in ianuarie

In luna ianuarie turistii rezerva peste 50% din pachetele turistice pentru sezonul estival, potrivit datelor Christian Tour. Destinatiile cele mai cautate pentru vacanta de vara sunt insulele grecesti, Antalya Turcia), statiunile egiptene Hurghada si.

Peste jumatate din tara, sub cod galben de ceata si depuneri de chiciura pna la ora 8

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ceata si depuneri de chiciura, valabile pana la ora 8 in 23 de judete, transmite Mediafax.

UPDATE Peste jumatate din tara, sub cod galben de ceata si depuneri de chiciura

Douazeci si doua de judete sunt sub cond galben de ceata si chiciura pana la ora 10. 00, respectiv 11.

Studiu: Peste jumatate dintre rusi considera ca un razboi este iminent

56% dintre rusi considera ca amenintarea militara din partea unei alte tari este un risc real, conform rezultatelor unui nou studiu. Un sondaj realizat in 2018 de Centrul Levada, o organizatie independenta si una dintre cele mai mari companii de cercetare din Rusia, a descoperit ca peste jumatate dintre rusi considera ca amenintarea razboiului este palpabila, informeaza Euronews .

PRIMARII FAC SCANDAL, GUVERNUL PROMITE: Jumatate din bugetul de stat, alocat autoritatilor locale

Aproape jumatate din bugetul de stat pentru anul in curs ar urma sa fie alocata administratiilor publice locale si judetene in proiectul de buget pentru 2019, in urma negocierilor pe care reprezentantii Asociatiei Municipiilor din Romania le-au avut cu premierul Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice. Anuntul privind fondurile alocate primariilor a fost facut de Liviu Dragnea, presedintele PSD, pe pagina sa oficiala de Facebook, chiar in momentul in care delegatia AMR alcatuita din Gabriela Firea, Robert Negoita, Gheorghe Falca, Emil Boc si Adrian Dobre se afla in Palatul Victoria.

Faze tari: Finala celor mai tari reclame, la Super Bowl; De ce jumatate din utilizatorii de Facebook ar putea fi falsi; Selfie-ul prin care robotul Curiosity si marcheaza nceputul unei noi explorari

Pensionar devenit milionar dupa ce a descoperit un calcul. Un cuplu de pensionari din Michigan a devenit milionar dupa ce a folosit un calcul simplu pentru a castiga la loterie. Primele rezultate ale studiului care va dura 500 de ani. in 2014, cercetatorii din Scotia, Germania si Statele Unite ale Americii s-au hotarat sa inceapa un studiu care sa se extinda pe 500 de ani.

Raport: Politicile statului au afectat dezvoltarea a peste 50% din afacerile din Romania

Incertitudinile fiscale si legislative din ultimul an au afectat planurile de investitii pentru 57% dintre companiile din Romania, relateaza News. ro, care citeaza un raport al EY Romania, publicat joi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )