Libnet.ro
UNICEF

23:16

Romanii sunt cei mai infocati sustinatori din Europa ai beneficiilor tehnologiei

Adevărul Adevărul,
Romanii sunt cei mai infocati sustinatori din Europa ai beneficiilor tehnologiei

Tehnologia ne simplifica viata, afirma fara niciun dubiu 94% dintre romanii chestionati in cadrul unui sondaj european realizat de E. ON si Kantar EMNID, convingere care ne situeaza cu mult peste media de 87% a europenilor care impartasesc aceeasi opinie. continuă pe Adevărul

Business report: Autostrada Sebes Turda: lotul unde aluneci ca pe gresie, depistat cu probleme si la cele mai noi teste. Constructorul le neaga; Ce efecte ascunde plafonarea la 55 de lei/Mwh a pretului din productia interna de gaze; Comoara uriasa pe car

Cine sunt cei mai doriti angajatori din Romania? Primele 10 locuri din topul celor mai doriti angajatori sunt ocupate de companii multinationale, care si-au deschis afaceri in Romania. Ce companii se lupta cot la cot cu marii jucatori din industria tehnologiei pentru creierele romanesti din IT. Ce au in comun o companie din Big Four, una dintre cele mai mari banci si un important discounter.

Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania. Multinationalele domina top 10

Companiile multinationale ocupa primele 10 locuri in topul celor mai doriti angajatori din Romania, pachetul salarial fiind principalul motiv pentru care un angajat alege o anumita companie.

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania, declaratie superba despre Halep: Dumnezeu este femeie si se numeste Simona!.

Pentru ca este in vacanta, Simona Halep s-a relaxat in acest weekend la mare. A ales sa se distreze in cluburile de fite de acolo asa ca nu a fost greu sa fie recunoscuta de fani. cra Printre acestia.

Ce spune mentorul roman al celei mai bune echipe de robotica din Europa despre sistemul de invatamant: Distruge creativitatea copiilor

Alexandru Budin, mentorul echipei de robotica a Colegiului National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, care a fost declarata cea mai buna formatie din Europa de la Campionatul Mondial care a avut loc in SUA, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook cu privire la sistemul educational din Romania. Echipa Technogods s-a calificat in semifinala Campionatului Mondial din Detroit si, in urma cu putin timp, a primit titlul Gorjeanul Anului.

FOTO VIDEO Cel mai bun paramedic din tara si un fost luptator antitero, premiati pentru interventia la inundatii: Probabil am fost cei mai mediatizati

Cristian Carciumaru este considerat cel mai bun paramedic din Romania. De curand s-a aflat pe lista celor 30 de pompieri, jandarmi si politisti care au fost recompensati de Ministerul Afacerilor de Interne, alaturi de inca un coleg din Valcea, din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi. Imaginile in care cei doi salveaza vieti in timpul inundatiilor de saptamana trecuta au facut inconjurul lumii.

Pretul graului creste PUTERNIC pe fondul secetei din Europa

Cotatia graului la bursa de la Chicago a crescut pentru a doua zi consecutiv, miercuri, atingand cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, preturile fiind sustinute de vremea secetoasa care a redus.

Pretul graului creste PUTERNIC pe fondul secetei din Europa

Cotatia graului la bursa de la Chicago a crescut pentru a doua zi consecutiv, miercuri, atingand cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, preturile fiind sustinute de vremea secetoasa care a redus.

Painea s-ar putea scumpi. Pretul graului creste puternic pe fondul secetei din Europa

Cotatia graului la bursa de la Chicago a crescut miercuri, pentru a doua zi consecutiv, atingand cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, preturile fiind sustinute de vremea secetoasa care a redus.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este ea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel ce mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )