Libnet.ro
UNICEF

13:00

STUDIU: Companiile din Romania platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari decat media la nivel mondial

Adevărul Adevărul,
STUDIU: Companiile din Romania platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari decat media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta. continuă pe Adevărul

Firmele romnesti platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari dect media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu nou realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta. UHY explica faptul ca in Romania, taxele reprezinta in medie 52% din costul pretului benzinei si 48% din costul pretului motorinei, spre deosebire de media de la nivel mondial de 50% si respectiv 44%.

Taxele pentru carburanti ajung la 50% din pretul total

Cuantumul taxelor pe care companiile din Romania le platesc in pretul benzinei este de 52% din total tarif, respectiv de 48% la motorina, iar Romania se afla, astfel, in Top 10 al tarilor cu cel mai ridicat nivel al taxelor pe acest segment, reiese din datele unui studiu de specialitate, dat publicitatii astazi.

Sistemul de sanatate din Romania este afectat de migratia specialistilor

Sistemul de sanatate din Romania este afectat de migratia specialistilor din domeniu, fiind astfel redusa posibilitatea de a fi acordate ingrijiri medicale specializate si de calitate, sunt de parere reprezentantii Federatiei Solidaritatea Sanitara ', care, in acest context, solicita Guvernului Romaniei sa sprijine solicitarea adresata Uniunii Europene UE) pentru revizuirea principiului subsidiaritatii.

S-a aflat! Iata cum isi inselau hypermarketurile din Romania clientii

Incepand cu data de 03. 2018 comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov, au desfasurat 43 actiuni de control, in vederea verificarii respectarii drepturilor si.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Primul centru socio-medical din Romania destinat copiilor cu boli incurabile, inaugurat de Hospice la Adunatii Copaceni

Hospice Casa Sperantei a inaugurat, vineri, primul centru socio-medical din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile si familiilor acestora, potrivit Agerpres .

Companiile din Fondul Suveran trebuie listate intr-un an de la lansare

in proiectul Legii fondurilor de investitii alternative am propus inclusiv anularea prevederilor privind pragurile de detinere la SIF-uri * Solicit, in mod public, oricarei persoane care vrea sa investeasca in piata Forex sau in criptomonede sa verifice daca intermediarii prin care fac acest lucru sunt autorizati si apar pe site-ul Autoritatii Reporter: Ce parere aveti despre forma propusa pentru Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) si ce impact credeti ca va avea asupra pietei de capital, in situatia in care va fi infiintat? Mircea Ursache: infiintarea unui Fond Suveran in Romania este o necesitate stringenta, scopul oricarui astfel de Fond fiind de a finanta mari proiecte de dezvoltare ale tarii.

Satul unic din Romania!Localnicii ajung acasa doar cu scara

Cateva bucati din lemn prinse in stancile inalte reprezinta singura cale de acces catre Inelet, un sat din judetul Caras-Severin. Catunul din varf de munte este despartit de oras de doar cativa kilom.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, sambata. o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila in localitati din nord-vestul tarii, pe durata orei urmatoare. Conform Administratiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )