Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unde sa ne plasam economiile atunci cnd inflatia e mai mare dect dobnzile bancare? Sa ne uitam la ce fac corifeii BNR cu banii proprii

Hotnews Hotnews,
 Unde sa ne plasam economiile atunci cnd inflatia e mai mare dect dobnzile bancare? Sa ne uitam la ce fac corifeii BNR cu banii proprii

Randamentele bancare sunt sub inflatie, asa incat chiar garantate fiind, depozitele bancare au randamente negative. Sfaturi privind investitii gasim pe toate canalele media, dar unele pot fi partinitoare, cata vreme vin dinspre oameni cu interese in industria financiara. Cel mai bun lucru e sa te uiti la ce fac cei care au informatii permanent actualizate si de cea mai buna calitate cu privire la evolutia si perspectivele economiei. Adica cei din fruntea Bancii Nationale. Unde isi depun economiile membrii CA al BNR, ce investitii prefera, care sunt bancile preferate cu care lucreaza?. continuă pe Hotnews

Vacanta activa, copii fericiti. Cum se distreaza prichindeii vara la cea mai mare gradinita din Baragan

Jocul poate implini un mare rol daca este bine practicat: el deschide copilulului perspectiva universului spre care-l educam si spre care se dezvolta. Acesta este motto-ul dascalilor de la cea mai mare gradinita din judetul Calarasi, unde copiii participa cu bucurie la vacanta activa.

Eurostat: Romania, tara cu cea mai mare crestere a numarului de angajati in sectorul guvernamental

Romania se afla, alaturi de Ungaria si Slovenia, printre tarile din Uniunea Europeana in care s-a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de angajati in sectorul guvernamental intre anii 2000 si 2016, potrivit datelor furnizate de Eurostat . In.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Romnia, Ungaria si Slovenia sunt statele care au nregistrat cea mai mare crestere a numarului de bugetari la nivelul UE

Romania, Ungaria si Slovenia sunt tarile care au inregistrat, in perioada 2000 - 2016, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a ponderii numarului de salariati in sectorul guvernamental, in timp ce la nivelul Uniunii Europene procentul s-a mentinut aproape stabil, intre 15% si 17% din numarul total de angajati, din anul 2000, arata datele publicate luni de Eurostat, transmite Agerpres. Totusi, in pofida cresterii constante a numarului de bugetari, Romania este inca la distanta de primele clasate.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezent la Targul de Fete de pe Muntele Gaina: Autoritatile centrale au ignorat cea mai mare sarbatoare populara

Mii de persoane participa in acest weekend la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara din Romania, atestata documentar inca din 1816. Printre cei prezenti se afla si.

ALERTA METEO Cod galben de furtuna pentru cea mai mare parte a tarii. Zonele afectate si perioada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua avertizari cod galben de vreme instabila pentru cea mai mare parte a tarii.

Mii de oameni participa la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare si mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania

Mii de oameni sunt asteptati in perioada 21 22 iulie la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare si mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania. Targul este organizat de sute de ani in cea mai apropiata duminica de sarbatoarea Sfantului Ilie 20 iulie) si pastreaza caracteristicile traditionale autentice.

Oamenii de stiinta au descoperit ca persoanele diagnosticate cu diabet au un risc mai mare de a dezvolta cancer

Persoanele care sufera de diabet prezinta un risc mai mare de a dezvolta cancer, mai ales in randul femeilor, potrivit unui studiu realizat de cercetatori din Australia. O analiza a 47 de studii in care.

Creative Fest 2018, 27-29 Iulie, la Romexpo: incepe cel mai mare festival de arta si cultura urbana din Bucuresti

Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in perioada 27 - 29 iulie 2018, la Romexpo, cea de-a cincea editie a celui mai mare festival de arta si.

Persoanele cu diabet au un risc mai mare de cancer

O analiza a 47 de studii in care au fost implicate aproape 20 de milioane de persoane a demonstrat, in premiera, ca femeile cu diabet au un risc mai ridicat de a dezvolta o forma de cancer, comparativ cu barbatii diagnosticati cu aceeasi boala, potrivit unui studiu citat de AP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )