Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

webPR: Links Associates aniverseaza 10 ani

Hotnews Hotnews,
 webPR: Links Associates aniverseaza 10 ani

Links Associates aniverseaza 10 ani de comunicare strategica, timp in care a contribuit fundamental la modelarea si profesionalizarea activitatii de lobby in Romania. inca de la primul sau client, in 2008, agentia si-a asumat misiunea de a lucra pe un culoar ingust, acela al proiectelor cu miza mare, care pun in dialog parti importante ale societatii mediul de business, institutii publice, societate civila, mass-media, comunitati locale, parteneri ai dialogului social. continuă pe Hotnews

webPR Links Associates aniverseaza 10 ani

Links Associates aniverseaza 10 ani de comunicare strategica, timp in care a contribuit fundamental la modelarea si profesionalizarea activitatii de lobby in Romania. inca de la primul sau client, in 2008, agentia si-a asumat misiunea de a lucra pe un culoar ingust, acela al proiectelor cu miza mare, care pun in dialog parti importante ale societatii mediul de business, institutii publice, societate civila, mass-media, comunitati locale, parteneri ai dialogului social.

Un copil de 10 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon

Un copil de 10 ani a fost gasit mort luni dimineata, intr-o locuinta de pe strada Jidostitei din Gura Vaii, un cartier marginas al municipiului Drobeta Turnu Severin, prima ipoteza fiind ca decesul ar fi fost provocat de intoxicatia cu monoxid de carbon provenit de la o instalatie de incalzire improvizata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )