Libnet.ro
UNICEF

17:15

CEC Bank ofera facilitati la credite salariatilor din spitalele care lupta impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
CEC Bank ofera facilitati la credite salariatilor din spitalele care lupta impotriva COVID-19

CEC Bank ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19 posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in lei, in conditii foarte avantajoase: dobanda fixa de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane. continuă pe Adevărul

CEC Bank: Refinantari la creditele de nevoi personale pentru salariatii din spitalele care lupta impotriva COVID-19

CEC Bank, ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19, conform Ordinului 5552020 publicat in Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in lei, in conditii foarte avantajoase: dobanda fixa de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CEC refinanteaza creditele angajatilor din spitalele COVID-19 la dobanda 5,5%

CEC Bank ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19, conform Ordinului 5552020 publicat in Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in.

Google scoate in fata site-urile institutiilor medicale care ofera facilitati de telemedicina

Institutiile medicale care ofera servicii de telemedicina vor fi mai vizibile in produsele Google, pentru a ajuta utilizatorii sa le acceseze de la distanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )