Libnet.ro
UNICEF

09:30

Contractele a 40.000 de angajati din Sanatate au fost suspendate, in plina epidemie de coronavirus. Printre ei se afla si cadre medicale. in top sunt clinici private, dar si spitale de stat (VIDEO)

B1 B1,
Contractele a 40.000 de angajati din Sanatate au fost suspendate, in plina epidemie de coronavirus. Printre ei se afla si cadre medicale. in top sunt clinici private, dar si spitale de stat (VIDEO)

Aproape 8. 500 de operatori de spitale si clinici private, institutii de stat din domeniul sanatatii si cabinete medicale si stomatologice au suspendat contractele a circa 40. 000 de angajati, reprezentand 10,5%. continuă pe B1

Contractele a 40.000 de angajati din Sanatate au fost suspendate, in plina epidemie de coronavirus. Printre ei se afla si cadre medicale. in top sunt clinici private, dar si spitale de stat

Aproape 8. 500 de operatori de spitale si clinici private, institutii de stat din domeniul sanatatii si cabinete medicale si stomatologice au suspendat contractele a circa 40. 000 de angajati, reprezentand 10,5%.

Contractele a 40.000 de angajati din clinici private, ca Regina Maria, MedLife, Sanador, Polisano, Monza, dar si de stat, ca Elias sau Marius Nasta, suspendate

Companii private din domeniul medical, inclusiv clinici precum Regina Maria, MedLife, Synevo, Sante, Sanador sau Polisano, au suspendat unele contracte ale angajatilor in aceasta perioada de criza, in care statul ajuta mediul privat prin sustinerea de la buget a costurilor cu somajul tehnic.

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei in 25.

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: 2.000 de angajati din birourile inspectoratelor generale sau judetene vor ajuta colegii din teren

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi seara, ca 2. 000 de angajati din birouri - de la inspectorate generale sau inspectorate judetene - au fost coborati in operativ pentru a ajuta politistii din strada.

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemie

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus, potrivit grupului parinte International Consolidated Airlines Group IAG), care mai detine operatorii aerieni Iberia, Aer Lingus si Vueling.

TripAdvisor concediaza 900 de angajati, din cauza crizei coronavirus COVID-19

TripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme online de sfaturi de calatorie din lume, se vede si ea nevoita sa faca disponibilizari de personal, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19, care a afectat puternic turismul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )