Libnet.ro
UNICEF

14:00

Analiza: 7 din 10 companii amana plata facturilor; 53% nu au resurse financiare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Analiza: 7 din 10 companii amana plata facturilor; 53% nu au resurse financiare

Sapte din zece companii din Romania intarzie sa-si plateasca facturile, in timp ce durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza de specialitate, realizata in baza unui sondaj, noteaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Analiza Frames: 7 din 10 companii isi platesc cu greu facturile

Compania de analiza Frames a constatat, in baza unui sondaj realizat in parteneriat cu compania de traininguri Train Your Brain, ca durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, iar 7 din 10 companii intarzie sa-si plateasca facturile, fapt care duce la accentuarea blocajului financiar.

Sapte din zece companii romanesti amana plata facturilor

Sapte din zece companii din Romania intarzie sa-si plateasca facturile, in timp ce durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza de specialitate, realizata in baza unui sondaj.

Blocajul financiar se accentueaza: 7 din 10 companii isi platesc cu greu facturile

Vin noi semnale ingrijoratoare din economia reala. 7 din 10 companii intarzie sa-si plateasca facturile, fapt care duce la accentuarea blocajului financiar. Durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza realizata de compania de consultanta Frames, in baza unui sondaj realizat in parteneriat cu compania de traininguri Train Your Brain.

Blocajul financiar se accentueaza: 7 din 10 firme isi platesc cu greu facturile

Vin noi semnale ingrijoratoare din economia reala. 7 din 10 companii intarzie sa-si plateasca facturile, fapt care duce la accentuarea blocajului financiar. Durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza realizata de o companie de consultanta.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )