Libnet.ro
UNICEF

13:15

Firmele din Romania au cele mai multe taxe din Europa Centrala si de Est INFOGRAFIC

Adevărul Adevărul,
Firmele din Romania au cele mai multe taxe din Europa Centrala si de Est INFOGRAFIC

Un raport efectuat de PwC in privinta usurintei cu care o companie medie isi poate plati taxele si impozitele catre stat, arata ca Romania si Bulgaria au de platit 14 taxe si impozite anual, dublu fata de numarul taxelor platite in Letonia si Polonia. continuă pe Adevărul

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Romania conduce detasat in topul Eurostat al tarilor cu cele mai multe WC-uri in fundul curtii

Aproximativ o treime din locuintele din Romania au WC-ul in afara casei, ceea ce ne plaseaza pe un rusinos ultim loc in Europa la capitolul toaletelor moderne. Locul doi este ocupat de Bulgaria, iar locul trei de Lituania. La extrema cealalta, clasamentul este ocupat de Luxemburg.

Eurostat: Romania conduce detasat in topul tarilor cu cele mai multe WC-uri in fundul curtii (FOTO)

Aproape o treime din locuintele din Romania au WC-ul in afara casei, in vreme ce media europeana este de doar 2,4%, arata un sondaj Eurostat. Procentul, de 29,7%, este in scadere fata de 2016, cand ajungea la.

EUROSTAT: Estonia si Romania - cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei a urcat, in octombrie acest an, la 2,2% in zona euro si in Uniunea Europeana, de la 2,1% luna precedenta, in timp ce Estonia si Romania au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Utile: Planta care poate vindeca impotenta; Bautura care ti curata colonul. Se prepara n doar 5 minute; Calorii: n ce perioada a zilei se ard cele mai multe calorii

8 lucruri despre cancer de care ar trebui sa fii constienta. Potrivit unui raport realizat de World Health Organization in anul 2012, doua milioane de decese au fost asociate cu. Drojdia de bere, un tonic excelent pentru persoanele care postesc. Referindu-se la starea de sanatate a credinciosilor, terapeutii sustin ca persoanele care.

TVA - Verificari la final de an. Implicatiile reformei sistemului de TVA pentru companiile din Romnia

Ce obligatii, oportunitati sau riscuri apar din perspectiva TVA in contextul inchiderii anului calendaristic? Ce noutati va aduce reforma sistemului de TVA propusa de Comisia Europeana si ce implicatii pot avea aceste schimbari pentru companiile din Romania chiar din 2019? inchiderea de an calendaristic aduce o serie de provocari din punct de vedere fiscal. De cele mai multe ori, companiile se concentreaza pe indeplinirea obligatiilor declarative, insa sunt recomandabile si verificari specifice care ar putea genera noi obligatii de declarare, dar si oportunitati de recuperare a TVA.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste teribila pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule soferii romani...

Soferii care au masini diesel au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

ALERTA METEO: La cat va ajunge stratul de zapada in Romania in aceasta saptamana! Mai multe judete sunt in pericol!

Meteorologii anunta, pentru saptamana 19-25, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ. Cele mai mari ninsori din sudul tarii, in luna noiembrie, din ul.

FOTO Cum arata Evul Mediu in Romania secolului XXI. Imagini crunte surprinse in cele mai sarace sate, unde oamenii abia razbat din noroaie

De aproape un an, o tanara din Bucuresti a renuntat la viata comoda si s-a mutat intr-una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei pentru a veni in sprijinul oamenilor sarmani. Experientele pe care le traieste in noua ei existenta sunt ravasitoare.

Piata imobiliara din Romania da semne de prabusire

Vanzarile de locuinte au scazut drastic in mai multe orase din tara, iar in unele locuri s-au vandut cu 50% mai putine imobile fata de aceeasi perioada a anului trecut. La finalul lunii septembrie inca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )