Libnet.ro
UNICEF

06:30

INFOGRAFIC Turismul romnesc: Una din cinci firme sunt ncadrate cu risc cel putin mediu iar una din opt au risc mare de insolventa (studiu Coface)

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Turismul romnesc: Una din cinci firme sunt ncadrate cu risc cel putin mediu iar una din opt au risc mare de insolventa (studiu Coface)

Exista si puncte forte ale turismului local, dar si zone de vulnerabilitati puternice, rezulta din datele unui studiu publicat miercuri de Coface vezi documentul in articol). E de bine faptul ca sectorul agentiilor de turism a inregistrat o crestere a profitabilitatii de la 0,7% in 2012, la 3,3% in 2016, iar o treime dintre companiile din acest sector au avut un profit de peste 20%. De cealalta parte atarna insa vulnerabilitatile: 40% dintre agentiile de turism au un grad de indatorare peste 80%, 51% au un risc de insolventa peste medie, iar sectorul are un grad de polarizare foarte ridicat. continuă pe Hotnews

INFOGRAFIC Turismul romnesc: Multe firme profitabile dar vulnerabile la insolventa (studiu Coface)

Exista si puncte forte ale turismului local, dar si zone de vulnerabilitati puternice, rezulta din datele unui studiu publicat miercuri de Coface vezi documentul in articol). E de bine faptul ca sectorul agentiilor de turism a inregistrat o crestere a profitabilitatii. De cealalta parte sunt vulnerabile: 40% dintre agentiile de turism au un grad de indatorare peste 80%, 51% au un risc de insolventa peste medie, iar sectorul are un grad de polarizare foarte ridicat.

Aproximativ 3.000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati, dupa ce un fals psihiatru a fost lasat sa profeseze 22 de ani

Aproximativ 3. 000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati de autoritati dupa ce a fost descoperit ca un fals psihiatru, fara niciun fel de calificare, a fost lasat sa profeseze timp de 22 de ani, relateaza CNN.

TRAGEDIE la EXATLON! Mirosul venea din Baraca! Fanii sunt in stare de SOC! Din pacate...

Concurentii de la Exatlon au avut parte de momente cumplite din cauza problemelor legate de igiena din Baraca. Faimosii s-au plans de conditiile inumane la care au fost supusi dupa ce au pierdut jocul pentru vi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )