Libnet.ro
UNICEF

00:07

INS: Cheltuielile pentru protectia mediului au totalizat anul trecut 16 miliarde de lei, 1,5% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Cheltuielile pentru protectia mediului au totalizat anul trecut 16 miliarde de lei, 1,5% din PIB

Cheltuielile pentru protectia mediului la nivel national au fost, in anul 2019, de aproximativ 16 miliarde de lei reprezentand 1,5% din PIB, informeaza Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a cheltuit anul trecut 16 miliarde de lei pentru protectia mediului

In anul 2019, cheltuielile pentru protectia mediului la nivel national au fost de aproximativ 16 miliarde lei, adica aproximativ 1,5% din PIB, au transmis luni dimineata reprezentantii Institutului National de Statistica. Pe domenii de mediu, cele mai mari cheltuieli au fost inregistrate la gestionarea deseurilor, 42,0% din totalul cheltuielilor pentru protectia mediului la nivel national, urmate de cheltuielile pentru protectia aerului si a climatului 19,8%) si de cheltuielile pentru gestionarea apelor reziduale 19,7%).

Romania a cheltuit 16 miliarde de lei pentru protectia mediului, anul trecut

Cheltuielile pentru protectia mediului la nivel national s-au ridicat la aproximativ 16 miliarde lei, reprezentand aproximativ 1,5% din Produsul Intern Brut, anul trecut, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Radu Tudor: in tara asta poluata si plina de gunoaie, s-au cheltuit 3 miliarde de euro pentru mediu in 2019?!

Radu Tudor vorbeste, pe blogul personal, despre cheltuielile pentru protectia mediului in Romania, care s-au ridicat la aproximativ 16 miliarde de lei in anul 2019, in conditiile in care traim intr-o tara cu multe proceduri de infrigement pentru numeroase gropi de gunoi neconforme, orase poluate grav, mii de tone de peturi, pungi, cutii de tabla, deseuri si alte mizerii prezente masiv in zonele urbane si rurale.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )