Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani pot primi romanii ca sa isi schimbe televizoarele vechi cu unele noi

Adevărul Adevărul,
Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani pot primi romanii ca sa isi schimbe televizoarele vechi cu unele noi

Ghidul programului Rabla pentru electrocasnice - editia 2020 a fost lansat in dezbatere publica, luni, de ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Bacau. continuă pe Adevărul

Rabla pentru electrocasnice 2020. 400 de lei de la stat pentru electrocasnicele vechi. Anuntul Ministerului Mediului

Programul Rabla ar urma sa se desfasoare si pentru electrocasnice. Ghidul Rabla pentru electrocasnice a fost lansat in dezbatere publica luni, de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si.

Ministrul Mediului pregateste programul Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat, luni, o noua editie a programului Rabla p.

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Senatul voteaza astazi stimulentul pentru profesori. Cati bani ar putea primi cadrele didactice

Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, in ciuda avertismentului lansat cu putin timp in urma de premierul Ludovic Orban.

Se dau bani de la stat: ce romani pot primi un stimulent de 2.000 de lei. Senatul discuta propunerea acum

Profesorii ar putea primi din partea statului un stimulent de 2000 de lei. Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, chiar daca Ludovic Orban a anuntat ca nu sunt bani pentru ajutorarea profesorilor. Se da un stimulent financiar de la stat. Cine va primi 2000 de lei pe .

Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Sumele sunt colosale daca si vorbesc

Sume colosale oferite fostilor membri ai Casei Regale din Marea Britanie! S-a aflat cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Oamenii din intreaga lume sunt socati. Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie Dupa ce presa de monden a aflat despre relatia dintre Printul Harry .

CNSLR Fratia si-a stabilit strategia pentru perioada 2020-2024

Delegatii prezenti la cel de-al X-lea Congres al Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania- FRATIA, ce a avut loc ieri, 17 septembrie 2020 in Bucuresti, si-au stabilit strategia si au votat rezolutiile pentru perioada 2020-2024.

DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv castigat de Simona, dupa cele de la Dubai si Praga iar in urma victoriei din Italia, Simona Halep a incasat o suma importanta de bani.

Se dau banii pentru romanii afectati in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Guvernul a anuntat ca a inceput programul pentru despagubirea fermierilor. Cati bani se dau romanilor afectati in 2020?! Se dau bani pentru romanii afectati Seceta de anul acesta a afectat grav culturile de pe teritoriul Romaniei, motiv pentru care autoritatile au decis sa ajute fermierii cu subventii. Guvernul a anuntat ca in aceasta toamna, dupa .

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )