Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comisia Europeana trage Romania de urechi pentru ca nu-si protejeaza cetatenii aflati in saracie energetica

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana trage Romania de urechi pentru ca nu-si protejeaza cetatenii aflati in saracie energetica

Comisia Europeana a cerut marti statelor membre sa renunte la preturile reglementate, lasand piata libera, introducand in acelasi timp masuri de protectie pentru consumatorii vulnerabili, adica a celor saraci. in Romania, insa, Guvernul a aprobat controversata OUG 114 care protejeaza, in aceeasi masura, si consumatorii casnici vulnerabili, dar si pe cei cu venituri mari. continuă pe Adevărul

ANGHEL, BVB: Comisia Europeana ar trebui sa aloce fonduri pentru educatia financiara

Comisia Europeana ar trebui sa aloce fonduri pentru educatia financiara in Europa, iar acestea sa fie disponibile si sectorului privat, in cazul in care un guvern are alte prioritati in loc sa deruleze astfel de programe, a afirmat, astazi, presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel.

Comisia Europeana cere eliminarea preturilor reglementate la energie, dar cu protejarea consumatorilor vulnerabili / in Romania sunt protejati, la un loc, si cei bogati, si cei saraci

Comisia Europeana solicita statelor membre UE sa renunte la preturile reglementate, lasand piata libera, introducand in acelasi timp masuri de protectie pentru consumatorii vulnerabili, adica a celor saraci. in Romania, insa, Guvernul a aprobat controversata OUG 114 care protejeaza, in aceeasi masura, si consumatorii vulnerabili, dar si pe cei cu venituri mari. Vezi ce spune comisarul european pentru Energie si Schimbari Climatice, Arias Miguel Canete.

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

Comisia Europeana discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania, a anuntat un purtator de cuvant al CE.

Comisia Europeana va discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania, a anuntat un purtator de cuvant al CE.

Comisia Europeana discuta, miercuri, despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania. Anuntul a fost facut marti, pe Twitter, de Mina Andreeva, purtator de cuvant al Executivului comunitar. Comisia.

Comisia Europeana discuta maine, in premiera, situatia statului de drept in Romania

Comisia Europeana discuta miercuri in premiera situatia statului de drept in Romania, anunta un purtator de cuvant al CE, potrivit G4Media.

Comisia Europeana discuta miercuri, in premiera, situatia statului de drept in Romania

Comisia Europeana discuta miercuri in premiera situatia statului de drept in Romania, anunta un purtator de cuvant al CE, potrivit G4Media.

Comisia Europeana aproba fonduri pentru infrastructura tarii noastre

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Corina Cretu: Comisia Europeana a alocat2 miliarde de euro pentru infrastructura din Romania

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat astazi, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania - Retea de infrastructura rutiera integrata pentru zona orbitala din Bucuresti, imbunatatirea serviciilor de transport pe linia de metrou 2, Berceni-Pipera, Protectia si Reabilitarea zonei costiere - Faza a II-a si Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Timis.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )