Libnet.ro
UNICEF

11:15

Europarlamentarii cer statelor membre CONTRIBUTII MAI MARI. Care este motivul...

B1 B1,
Europarlamentarii cer statelor membre CONTRIBUTII MAI MARI. Care este motivul...

Brexitul aduce provocari Parlamentului European in ceea ce priveste bugetul alocat exercitiului financiar multianual, o parte din europarlamentari dorind sa rezolve problema prin cresterea contributiei fiecarui. continuă pe B1

OPREATIUNEA ICEBERG, ANAF va verifica cele mai mari companii din Romania

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca a demarat operatiunea Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile economice din Romania.

Fiscul ncepe verificarea celor mai mari companii. Operatiunea este denumita Iceberg

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a demarat operatiuneaIceberg reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica din Romania, reiese dintr-un comunicat al institutiei.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari

Pensionarii din sectorul unu al Capitalei au cele mai mari pensii din tara, o arata ultimele date publicate de Casa Nationala de Pensii. La polul opus, ultimul loc al clasamentului este ocupat de judetul.

Stirile Pro TV 6.000 de familii au primit facturi cu 60% mai mari la gaze. Nu e posibil asa ceva

Mii de oameni din Ilfov reclama ca au primit facturi la gaze cu tarife mai mari cu 60 la suta fata de luna trecuta.

Care sunt originile masoneriei. Ipotezele nasterii cele mai mari fratii initiatice din lume

Francmasoneria este un ordin initiatic cu reguli, ritualuri, organizare si simbolistica bine stabilite. Desi se cunosc multe despre masonerie, inceputurile si originile sale sunt cel mai misterios capitol al acestei organizatii, pentru unii controversata.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari si unde cele mai mici

In Romania exista putin peste 3,56 milioane de pensionari care au iesit la pensie la limita de varsta, veniturile medii ale acestora fiind de 1. 340 lei. Diferentele dintre veniturile acestora sunt insa majore, ajungand si la aproape 800 de lei intr-o zona mai bogata, fata de una mai saraca.

Hossu (Cartel Alfa): Cresterea salariului minim n constructii are un singur scop: venituri mai mari la bugetul de stat care nu se nchide

Din lipsa de competente sau de cunoastere, autoritatile au generalizat pe un sector care include nu numai constructiile propriu-zise, un salariu minim de 3. 000 lei brut, spune Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa. Potrivit acestuia, anumite fabrici de materie prima in constructii ar putea face disponibilizari.

ANALIZA Halep, misiune infernala: De ce ii va fi foarte greu sa revina pe primul loc si cine are cele mai mari sanse la locul 1

Constanteanca a fost depasita deja de Petra Kvitova in clasamentul virtual si, in cel mai rau caz, poate cadea pana pe 4, dupa Australian Open.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )