Libnet.ro
UNICEF

15:30

Eurostat: Procentual, Romania s-a imprumutat cel mai mult din UE in ultimul trimestru al anului trecut

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Procentual, Romania s-a imprumutat cel mai mult din UE in ultimul trimestru al anului trecut

La finele lui 2018, Romania se situa in randul statelor membre UE cu un nivel redus al datoriei guvernamentale raportate la Produsul Intern Brut 35%), insa in trimestrul patru 2018 comparativ cu trimestrul trei 2018 Romania a avut cea mai mare crestere a acestui raport dintre toate statele membre UE, un avans de 0,8 puncte procentuale, de la 34,2% din PIB in T3 pana la 35% din PIB in T4. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: Bunica ii creste in grajd, dupa ce mama i-a parasit. De ce se teme cel mai mult

Intram in Saptamana Patimilor pentru credinciosii ortodocsi si greco-catolici, o perioada de gandire si de incercari, la finalul careia speram sa fim cu totii mai buni si mai iertatori. Oricat ne-ar fi de greu, nu uitati ca sunt altii mult mai in nevoie.

Ce ascunde cel mai tare telefon Huawei: secretul camerei foto a fost aflat

Huawei P30 Pro e cel mai nou si mai performant telefon al companiei. Totusi, acesta mai are un atu: camera foto. Acum stim cum functioneaza. Ce a reusit Huawei sa faca odata cu acest telefon e sa-i faca atenti pe oameni, mai mult ca oricand, la camera foto. Are trei senzori, dar cea mai interesanta [] .

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei.

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit bugetar din UE in 2018

Un singur stat membru al Uniunii Europene - Cipru - a avut anul trecut un deficit guvernamental calculat pe baza metodologiei ESA 2010, sistemul conturilor europene - n. r. ) mai mare de 3% din PIB, in timp ce Romania a avut un deficit bugetar de 3% din.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Bebelusii nu ar trebui sa fie expusi deloc monitoarelor, iar copiii sub 5 ani nu ar trebui sa petreaca mai mult de o ora la TV sau la calculator

Copiii sub cinci ani nu ar trebui sa petreaca mai mult de o ora privind la televizor sau jucand jocuri la calculator, iar bebelusii nu ar trebui sa fie expusi monitoarelor electronice deloc, a spus miercuri Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza Reuters.

Simona Halep, prima declaratie dupa infrangerea cu Franta: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga. Nu consider ca am jucat singura

Confruntarea cu Franta a lasat urme, iar Simona Halep a declarat forfait de la turneul de la Stuttgart. Numarul doi mondial a vorbit in premiera despre infrangerea cu Franta pentru Digisport: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga meciul. Nu consider ca am jucat singura.

Nissan si-a redus estimarile referitoare la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Nissan Motor si-a redus estimarile la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza costurilor din Statele Unite, intr-o perioada in care se adapteaza la lipsa fostului presedinte Carlos Ghosn si isi proiecteaza viitorul cu partenerul de alianta Renault, transmite Reuters.

PSD: Avem cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani

Rata somajului a scazut la doar 3% in luna martie, anunta PSD intr-un mesaj dat publicitatii. Am reusit performanta istorica de a avea cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani! Rata somajului a coborat.

7 SECUNDE: Cel mai rapid gol din istoria Premier League, marcat in Watford-Southampton (VIDEO)

Irlandezul Shane Long, atacantul echipei Southampton, a inscris cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Angliei, dupa doar 7,69 secunde de joc, in cursul meciului-restanta cu formatia Watford.

VIDEO Shane Long (Southampton), cel mai rapid gol din istoria Premier League - A inscris dupa sapte secunde

Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League. Atacantul irlandez al celor de la Southampton a deschis scorul dupa doar sapte secunde in partida disputata in deplasare la Watford.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )