Libnet.ro
UNICEF

10:00

Eurostat: Romania are cea mai mare scumpire a energiei electrice din UE

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania are cea mai mare scumpire a energiei electrice din UE

In primele sase luni din an, pretul energiei electrice din tara noastra a inregistrat cele mai mari cresteri dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Andrian Candu, decorat de Liviu Dragnea cu cea mai mare distinctie a Camerei Deputatilor

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut intrevederi cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, marti 27 noiembrie, la Bucuresti, unde speakerul efectueaza ultima vizita oficiala din actualul mandat. Oficialul moldovean a fost decorat de catre Liviu Dragnea cu distinctia Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

VIDEO Cum s-a transformat raul Cerna, la izvoarele Lacului Cincis, dupa cea mai mare ecologizare facuta de jandarmi

De mai mult de un an un loc de la izvoarele Lacului Cincis s-a transformat intr-un dig imens format din tone de peturi si gunoaie aruncate de localnici si turisti. La doua saptamani de la actiunea de ecologizare efectuata de jandarmi, raul ofera o priveliste neobisnuita.

VIDEO Cea mai mare dovada de umanitate. Barbatul care a renuntat la job ca sa salveze caini abandonati

Takis Prostasias este un grec din Creta care a renuntat la job si salveaza caini abandonati, inclusiv la gunoi. De cativa ani, prin adapostul elenului au trecut zeci de caini.

Romania, cea mai buna reprezentare a femeilor angajate in activitati corelate cu exporturile UE, la nivel european

Romania se numara printre tarile cu cei mai multi angajati care desfasoara activitati corelate cu exporturile Uniunii Europene la nivel mondial, respectiv 1,4 milioane de romani. Dintre acestia, femeile reprezinta 44%, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale! Citeste mai mult.

36 de minore din Chisinau au nascut in primele sase luni ale anului 2018. Cea mai mica are doar 13 ani

In primul semestru al anului curent, la Spitalul municipal Nr. 1 au fost inregistrate 36 de nasteri in randul minorelor. Cea mai mica varsta la care o fata a devenit mama a fost 13 ani. Daca in 2015, la acelasi spital, 36 de fete au nascut pana la atingerea majoratului, atunci in 2016 si 2017 cifra a ajuns la 66.

Rugby: Romnia ncheie 2018 pe locul 18 n lume - Cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani

Nationala de rugby a Romaniei incheie anul pe locul 18 in ierarhia internationala din 105 tari), cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )