Libnet.ro
UNICEF

00:06

Planul SET: Cum vrea Europa sa devina cel mai mare producator global de energie regenerabila

Adevărul Adevărul,
Planul SET: Cum vrea Europa sa devina cel mai mare producator global de energie regenerabila

Miguel Arias Canete, Comisarul pentru Energie si Actiuni climatice, vorbeste despre cum pot tarile membre sa obtina fonduri comunitare pentru tehnologii prietenoase cu mediul de 15 miliarde de euro si cum poate UE recupera decalajul in domeniul bateriilor de mare capacitate. continuă pe Adevărul

CE 2018 Handbal (f) - Ambros Martin - Important e sa intram n ritm si sa jucam la cel mai bun nivel la Trofeul Carpati

Ambros Martin, selectionerul echipei feminine de handbal a Romaniei, a opinat ca editia a 50-a a Trofeului Carpati, care va avea loc in Sala Polivalenta din Capitala pe 23 si 24 noiembrie, este cel mai bun prilej pentru tricolore de a intra in ritm inaintea turneului final al Campionatului European 2018 din Franta, unde au ca obiectiv o clasare intre primele 6 locuri.

Cotatia bitcoin atinge cel mai scazut nivel din acest an: Pretul criptomonedei a scazut cu 25% ntr-o saptamna

Cotatia bitcoin a scazut marti pana la cel mai slab nivel din acest an si a ajuns la 4. 300 de dolari. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat cu 25% in decurs de o saptamana.

Digi Sport: Cel mai bun prieten al lui Mick Schumacher rupe tacerea: Subiectul e complet nchis si nu se vorbeste despre asta

In 2013, Michael Schumacher suferea un teribil accident la schi. De atunci, fostul mare campion de Formula 1 a ramas imobilizat, iar in presa au aparut foarte putine detalii despre starea sa de sanatate. intre timp, Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, are rezultate foarte bune in Formula 3 si spera sa ajunga, in cel mai scurt timp, in Formula 1.

Cel mai bun desert romanesc, dupa o reteta veche de 100 de ani, cu pita saracului in loc de blat FOTO

Invitat la Adevarul Live, chef Cosmin Ioan Toma,specialist in reinterpretarea preparatelor vechi,a vorbit despre gastronomia romaneasca si dezvaluie reteta a ceea ce considera a fi cel mai bun desert autentic romanesc.

Antreprenorii romni au reusit cel mai mare progres din UE, desi mor multe firme romnesti (raport)

Romanii au progresat cel mai mult din Uniunea Europeana la activitatea antreprenoriala, desi in Romania se inchid multe firme mici si mijlocii IMM), releva Raportul anual asupra IMM-urilor europene 2017/2018, prezentat, miercuri, la Graz, de Comisia Europeana si Presedintia austriaca a Consiliului UE.

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte 1. 200 sunt considerate disparute, in urma incendiilor de vegetatie din California, incendiul numit Camp Fire fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informeaza postul CNN, potrivit Mediafax.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Cel mai intim amanunt din viata lui Stefan Banica Jr. a fost facut public: poza asta chiar spune totul!

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, vrea sa ii calce pe urme tatalui sau. Aceasta a debutat, la varsta de 16 ani, pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. Fiul artistului a primit un rol in piesa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )