Libnet.ro
UNICEF

21:15

Topul celor mai mari 10 exportatori romani de cereale. in ce state au ajuns produsele romanesti

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai mari 10 exportatori romani de cereale. in ce state au ajuns produsele romanesti

Exporturile de cereale ale Romaniei au atins cote inalte anul trecut, depasind valoarea de 2 miliarde de euro, aproape jumatate din cantitate fiind destinata unor state membre ale Uniunii Europene. Institutul National de Statistica a publicat topul celor mai mari 10 exportatori din tara noastra. continuă pe Adevărul

Cei mai mari 10 exportatori romani de cereale

Romania a exportat, anul trecut, cereale in valoare totala de peste 2,1 miliarde de euro. Din aceasta suma, mai mult de un miliard de euro au totalizat exporturile de grau si meslin, urmate de cele de porumb, a c?.

Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Londra este cea mai populara destinatie de anul acesta si ia trofeul Alegerea calatorului oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru calatorii. Surpriza o reprezinta insa faptul ca New York nu a intrat in top 10. Cat despre Capitala Romaniei, Bucurestiul nici nu este prezent in top.

Povestile de iubire interzise ale celor mai mari artiste

Despre divele epocii de aur s-au scris si s-au spus multe. Ca si vedetele de acum, artistii din perioada comunista traiau iubiri comuniste despre care se vorbea pe la colturi, presa fiind cenzurata la vremea.

Propunerea unui roman, votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in consultarea WeEuropeans

Ar trebui sa investim in educatie si cercetare este propunerea unui roman votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in cadrul consultarii WeEuropeans ce a atras peste 30. 000 de propuneri pentru viitorul Europei, informeaza un comunicat de presa.

Peste 35.000 de romani au in banci depozite mai mari de 100.000 de euro

Un numar de 35. 181 de persone fizice aveau sfarsitul anului 2018 depozite mai mari de 100. 000 de euro, cu o valoare cumulata de 36,8 miliarde de lei circa 8 miliarde de euro), potrivit celor mai recente statistici ale Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare FGDB) aferente anului trecut, citate de Mediafax.

Matematica a dat cele mai mari batai de cap elevilor din Buzau care au sustinut simularea Evaluarii Nationale

Elevii de clasa a VIII-a si a VII-a din Buzau s-au jucat de-a simularea examenului de Evaluare Nationala. Potrivit rezultatelor simularii examenului de Evaluare Nationala, doar 53,4 la suta dintre elevii din judetul Buzau au luat medii mai mari de 5. La fel ca in ultimii ani, matematica a fost materia care a dat cele mai mari batai de cap elevilor buzoieni de clasa a saptea si a opta.

Recalcularea pensiilor: Anunt soc pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu. in total, e vorba de aproximativ.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor unde au fost platite cele mai mari despagubiri pentru pesta porcina

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza, in prezent, in 227 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 914 de focare, dintre care 12 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a anuntat, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Descoperiti. Lista celor mai bogati oameni pe care a pus tunurile statul paralel

Razboiul statului paralel, pentru acapararea tuturor institutiilor-cheie din stat, a avut, dincolo de setea de putere, o miza extrem de concreta: banii. A existat un plan prin care cei mai bogati romani au fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )