Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine si cti bani a pierdut la rectificarea bugetara

Hotnews Hotnews,
 Cine si cti bani a pierdut la rectificarea bugetara

Principalele diminuari ale bugetelor au avut loc la SRI, Cercetare, Energie, Dezvoltare si MAE, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP). continuă pe Hotnews

Cine si cti bani a pierdut la rectificarea bugetara. Bugetul de stat s-a diminuat cu 1,77 miliarde lei, restul fiind pe plus

Principalele diminuari ale bugetelor au avut loc la SRI, Cercetare, Energie, Dezvoltare si MAE, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP). Potrivit institutiei, care a publicat proiectele de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, unele bugete componente ale bugetului general consolidat au inregistrat diminuari ale veniturilor bugetul de stat -1,77 miliarde de lei), iar alte bugete au inregistrat majorari ale veniturilor de exemplu: bugetul asigurarilor sociale de stat + 897,1 milioane lei, bugetul asigurarilor pentru somaj + 245,9 milioane lei, bugetul Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate + 1,2 miliarde de lei, bugetele locale + 3,48 miliarde de lei, etc. ) rezultand per sold un plus de venituri de 5,99 miliarde de lei.

Sanatatea, Educatia, Agricultura si Transporturile vor primi mai multi bani pentru rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Sanatatea, Educatia, Agricultura si Transporturile sunt patru domenii care primesc mai multi bani in urma primei rectificari bugetare din 2018, programata a fi aprobata de Guvern la jumatatea lunii august. Alte.

Mircea Badea, despre rectificarea bugetara: Daca exista bani la Servicii care nu au fost folositi, va dati seama cati bani au aia?

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in Gura Presei despre rectificarea bugetara. Din toate gurile de propaganda ale SRI si ale SIE aflam ca ne tavalim in chinuri de saraci, ca mergem din ce in ce.

De ce nu e pozitiva rectificarea bugetara anuntata de Guvern

Rectificarea bugetara considerata pozitiva de Guvern, in ciuda gaurii uriase din buget, este de fapt una negativa. Pentru a fi o rectificare pozitiva ar fi trebuit sa existe bani in plus, care sa fie impartiti acolo unde este nevoie, considera economistii, argumentand ca bani in plus nu sunt atat timp cat deficitul bugetar pe primele sase luni a ajuns la 15 miliarde de lei.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara:Fake News-ul a ajuns sa fie politica guvernamentala la Palatul Victoria. isi bat joc de oameni

Presedintele PNL Ludovic Orban a vorbit joi seara, intr-o emisiune tv, despre rectificarea bugetara anuntata de premierul Viorica Dancila, declarand ca fake news-ul a ajuns sa fie politica guvernamentala si acuzand Executivul ca isi bate joc de oameni. Liberalul a mai afirmat ca rectificarea bugetara nu a fost citita de Eugen Teodorovici pentru ca acesta si-ar mai fi putut pune intrebari, in vreme ce Dancila a inghitit pe nemestecate.

Rectificarea bugetara afecteaza siguranta nationala? Ar fi un caz de inalta tradare. Se impune interventia CSAT

Trecand peste faptul ca nu stiu cum poti face o rectificre bugetara pozitiva avand un deficit bugetar de 15 miliarde lei poate ne explica premierul Dancila), grav este faptul ca se taie de la serviciile de informatii, de paza si protectie, situatie care ar putea afecta siguranta nationala. Pot intelege ca in felul acesta se razbuna Dragnea pe statul paralel. Dar nu cu pretul sigurantei nationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )