Libnet.ro
UNICEF

22:32

Dancila: Avem bani pentru salarii si pensii majorate. MFP lucreaza la proiectul de buget pentru 2019

Adevărul Adevărul,
Dancila: Avem bani pentru salarii si pensii majorate. MFP lucreaza la proiectul de buget pentru 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat, la inceputul sedintei de Guvern de joi, ca Executivul are resursele necesare pentru plata salariilor si pensiilor, Ministerul Finantelor lucrand deja la proiectul de buget pe anul 2019. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Avem bani pentru plata pensiilor si salariilor/ Ministerul Finantelor are n lucru, n etapa avansata, proiectul de buget pe 2019

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu sunt probleme cu plata pensiilor si salariilor in sectorul bugetar. Legat de banii pentru pensii si salarii, avem resursele bugetare necesare pentru plata pensiilor si salariilor in domeniul public, asa cum ne-am angajat prin programul de guvernare si Legea salarizarii adoptata de Parlament. Vreau sa fac aceste clarificari pentru a pune punct unor speculatii aparute in ultimele zile in spatiul public de natura sa genereze ingrijorari lipsite de temei in cadrul unor categorii de salariati. , a spus Dancila.

Sedinta de Guvern. Premierul Viorica Dancila: Avem resursele pentru plata pensiilor si salariilor

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, despre realizarile in urma vizitelor efectuate in Emiratele Arabe Unite si inTurcia. Dancila a anuntat ca afaceristi.

Viorica Dancila: Avem resursele bugetare necesare pentru a plati pensiile si salariile, pentru aplicarea legii salarizarii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari, miercuri, ca Guvernul sau are bani pentru a plati pensiile si salariile si pentru aplicarea legii salarizarii. Avem resursele bugetare necesare pentru a.

SONDAJ Ati depune bani pentru copii ntr-un cont al statului?

Guvernul doreste sa lanseze un program guvernmental prin care Trezoreria Statului sa deschida conturi copiilor, unde parintii sa depuna bani. Statul va contribui cu 600 de lei anual, daca in cont s-au depus intr-un an mai mult de 1. 200 de lei. Suma va putea fi retrasa doar dupa ce copilul a implinit 18 ani, insemnand ca banii reprezinta un imprumut acordat statului. Sondaj HotNews. ro: Ati depune bani pentru copii intr-un cont al statului, in conditiile de mai sus?.

Trebuie sa avem grija de bani pentru deplasarile obligatorii

Majorarea bugetului Senatului de anul acesta pentru deplasarile externe se datoreaza pregatirii preluarii presedintiei Consiliului UE, a declarat astazi senatorul UDMR Tanczos Barna, el precizand ca se impune cheltuirea cu grija a sumelor alocate, bani care trebuie sa ajunga pana la mijlocul lunii decembrie pentru toate deplasarile care sunt obligatorii si necesare.

Marturia dureroasa a mamei copilului mort la clinica Sanador: Mesajul lor e noi avem bani, va amenintam pe toti. Colegiul Medicilor este o groapa unde se ingroapa cazuri disperate (VIDEO)

Mama copilului mort in spital privat Sanador din Bucuresti nu isi explica cum a murit fiul ei, un baietel perfect sanatos, la numai cateva ore dupa o operatie banala. Andreea Duta a declarat pentru B1.

Raportul Comisiei de la Venetia. PNL o cheama pe Viorica Dancila in Parlament pentru explicatii: E prea putin demisia lui Tudorel Toader

PNL a decis sa o cheme pe Viorica Dancila in Parlament pentru a da explicatii cu privire la respectarea recomandarilor facute de Comisia de la Venetia in procesul de refacere a legilor justitiei, a anuntat vineri Ludovic Orban. El a mai spus ca.

Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare, arata un studiu al GPeC si Eureka Insights. Topul celor mai cautate produse si cati bani vor sa cheltuiasca romanii pe aceste produse.

Senatorii raman fara bani pentru deplasari

Senatorii au cheltuit in acest an aproape doua milioane de lei pe deplasarile externe, dublu fata de anul trecut, astfel incat au epuizat bugetul pentru acest an. Conducerea Senatului a decis sa taie din cheltuieli, astfel ca nu mai aproba toate vizitele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )