Libnet.ro
UNICEF

06:15

inregistrare prin sistem video in SPV si plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii. Care sunt procedurile (FOTO)

Hotnews Hotnews,
 inregistrare prin sistem video in SPV si plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii. Care sunt procedurile (FOTO)

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Totodata, Ministerul Finantelor Publice implementeaza inrolarea in SPV cu ajutorul identificarii in sistem video a persoanelor sau reprezentantilor unor companii sau entitati fara personalitate juridica. continuă pe Hotnews

Oficial. Ghiseul.ro si Spatiul Privat Virtual s-au interconectat. Cum se face inregistrarea prin sistem video in SPV

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii.

MFP: Persoanele inregistrate in SPV vor putea face plata cu cardul pentru 30 de impozite si contributii

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual vor putea face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul. ro, solutie care va permite achitarea a peste 30 de impozite si contributii anunta Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )