Libnet.ro
UNICEF

01:05

MFP a atras astazi 65 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras astazi 65 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 65 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 690 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 66 de luni, la un randament mediu de 4,82% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Finantele au atras 690 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 690 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 66 de luni, la un randament mediu de 4,82% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 690 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 690 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 66 de luni, la un randament mediu de 4,82% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DEZBATERE PUBLICA Primarul Robert Negoita vrea aqua parc si parc de distractii de peste 100 milioane lei n Parcul Pantelimon

Primaria Sectorului 3 vrea sa construiasca un aqua parc si un parc de distractii in Parcul Pantelimon, valoarea lucrarilor fiind estimata la circa 112 milioane lei. Consiliul Local Sector 3 a aprobat luni caietul de sarcini si modelul de contract, proiectul urmand sa fie facut de companiile municipale. Potrivit documentelor, termenul de executie este 6 luni, la care se adauga doua luni proiectarea. Proiectul prevede si reamenajarea parcului, de la constructia de noi alei, sisteme de irigatii, pana la amenajari peisagistice, iluminat, banci, cosuri de gunoi si foisoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )