Libnet.ro
UNICEF

14:00

MFP, imprumut de 15 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP, imprumut de 15 de milioane de lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 15 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 92 milioane de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 157 de luni, la un randament mediu de 5,2% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital la companiile municipale: 1,2 miliarde lei pentru cumpararea creantelor ELCEN, 6 milioane lei pentru iluminat festiv

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital in valoare totala de 1,26 miliarde lei circa 275 milioane euro) la trei dintre cele 22 de companii municipale infiintate anul trecut. in traducere, aceasta suma va fi luata din bugetul Primariei si data catre cele trei firme. Cea mai mare majorare de capital se propune la Compania Municipala Energetica - 1,2 miliarde lei - pentru cumpararea creantelor ELCEN in vederea fuzionarii cu RADET. La Compania Municipala intretinerea Arborilor si Spatiului Verde Bucuresti S. se propune o majorare de capital de 51,8 milioane lei, nu este detaliat pentru ce, iar la Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti S. se o majorare de capital de 12,7 milioane lei. Jumatate din aceasta suma este folosita pentru achizitia de utilaje si scule, iar jumatate pentru iluminatul festiv.

Dafora, venituri totale de 52,9 milioane lei

Dafora a inregistrat pierderi de 3,287 milioane lei in primul semestru din 2018, de aproape trei ori mai mici fata de cele raportate pentru perioada similara a anului trecut, conform datelor remise astazi de Bursa de Valori Bucuresti.

Braiconf, profit net de 1,3 milioane lei

Producatorul de confectii Braiconf a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 1,313 milioane lei, cu 40,21% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor remise Bursei de Valori Bucuresti.

Biofarm publica rezultatele din primul semestru al 2018: venituri din vanzari de 83,3 milioane lei

Biofarm, unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare, anunta rezultate inregistrate in primul semestru al 2018. Veniturile din vanzari ale companiei au inregistrat o evolutie pozitiva in primele sase luni ale acestui.

Profitul Transelectrica s-a mentinut la 98 milioane lei

Veniturile totale au scazut cu 29%, la 1,23 miliarde de lei, de la 1,73 miliarde de lei, in aceeasi perioada din 2017 Transelectrica a inregistrat un profit net de 98,02 milioa-ne de lei, in primele sase luni ale anului curent, rezultat aflat intr-o relativa stabilitate fata de cel inregistrat in primul semestru al anului trecut, de 98,38 de milioane de lei, arata informatiile publicate de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )