Libnet.ro
UNICEF

11:00

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a atras 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au atras 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 600 milioane lei, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei in acest an, la venituri totale de 761,5 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an al companiei.

Constanta: Incaltaminte contrafacuta in valoare de peste 2,7 milioane lei, descoperita in port

Ofiteri ai politiei de frontiera, in colaborare cu vamesii din zona de sud a Portului Constanta, au descoperit intr-un container sosit din China incaltaminte contrafacuta in valoare de peste 2,7 milioane lei, informeaza un comunicat transmis sambata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )