Libnet.ro
UNICEF

21:00

MFP vrea sa ia 2,8 miliarde lei de la banci, in august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP vrea sa ia 2,8 miliarde lei de la banci, in august

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat pentru luna august imprumuturi de 2,83 miliarde lei, de la bancile comerciale, pentru refinantarea datoriei publice si finantarea deficitului bugetului de stat. Suma de 2,5 miliarde lei va fi accesata prin licitatii de obligatiuni- de stat si certificate de trezorerie, la care poate fi adaugata suma de 330 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica a dat dividende de 1,134 miliarde lei

Compania producatoare de energie Hidroelectrica a distribuit, vineri, catre actionari 90% din profitul obtinut in anul 2017. Dividendele aferente ultimului exercitiu financiar se ridica la 1,134 miliarde lei, din care 0,908 miliarde lei merg catre Statul Roman, reprezentat de Ministerul Energiei, iar 0,226 miliarde lei catre actionarul minoritar, Fondul Proprietatea, potrivit unui comunicat al companiei.

Agricover raporteaza venituri de 1,43 miliarde lei

Agricover Holding, principalul jucator din agribusiness-ul romanesc, raporteaza venituri de 1,43 miliarde lei obtinute din comercializarea de produse si servicii specializate, inclusiv din activitatea de finantare a fermierilor, derulate prin subsidiarele Agricover SA si Agricover Credit IFN, conform unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

OMV Petrom, profit de 1,28 miliarde lei n primul semestru: Decizia finala de investitie n Marea Neagra va depinde de regimul fiscal

OMV Petrom a inregistrat in primul semestru din acest an un profit net de 1,28 miliarde de lei, in crestere cu 6% fata de perioada similara din 2017, potrivit unui raport al companiei. De asemenea, compania a realizat investitii in valoare de 2,1 miliarde de lei, in crestere cu 130% fata de primul semestru al anului trecut. Potrivit raportului, decizia finala de investitii in Marea Neagra va depinde de regimul fiscal, liberalizarea pietei gazelor si dezvoltarea infrastructurii de gaze naturale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )