Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, de luni. Dobanzile, aproape ca la banci

Hotnews Hotnews,
 Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, de luni. Dobanzile, aproape ca la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) lanseaza, de luni, noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur. Fata de emisiunile de acum cateva luni, a disparut cea pe 5 ani cu dobanda de 5%. Au ramas doar trei, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%. Nivelul este asemanator cu cel de la banci, diferenta fiind data in principal de impozitul pe venit, avand in vedere ca la titlurile statului nu se plateste dobanda e neimpozabila). Bineinteles, si comisioanele bancare mai diminueaza din suma. continuă pe Hotnews

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice.

MFP continua si in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice, reiterand ca veniturile aferente sunt neimpozabile, conform unuic comunicat de presa remis Redactiei noastre.

MFP continua si in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat de.

MFP continua in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Acestea pot fi cumparate incepand de astazi Persoanele fizice majore din tara noas-tra pot subscrie incepand de astazi, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice, reiterand ca veniturile aferente sunt neimpozabile.

MFP continua si in luna septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

Ministrul Muncii sustine ca alocatiile de stat pentru copii vor creste anual, in raport cu indicele de inflatie, incepand din 2020

Alocatiile de stat pentru copii vor fi indexate anual, in raport cu indicele de inflatie, incepand din 2020, arii a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa la Botosani, ministrul Muncii, Marius Budai.

Statul se imprumuta de la populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,.

Premierul Dancila, noi declaratii peivind pactul pentru bunastarea romanilor: Ma ingrijoreaza unele raspunsuri. Au incercat sa ocoleasca semnarea acestui pact

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut noi declaratii luni seara referitoare la Pactului national pentru bunastarea romanilor pe care l-a propus partidelor parlamentare pentru semnare. Liderul PSD.

Premierul Dancila, noi declaratii privind pactul pentru bunastarea romanilor: Ma ingrijoreaza unele raspunsuri. Au incercat sa ocoleasca semnarea acestui pact

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut noi declaratii luni seara referitoare la Pactului national pentru bunastarea romanilor pe care l-a propus partidelor parlamentare pentru semnare. Liderul PSD.

Ministerul Sanatatii suspenda pentru sase luni distribuirea unor medicamente citostatice in afara tarii

Un numar de 125 de medicamente citostatice si 47 de imunosupresoare necesare in tratamentul cancerelor si a persoanelor transplantate nu vor mai putea fi distribuite in afara Romaniei pentru o perioada de sase lu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )