Libnet.ro
UNICEF

12:45

Proiectul privind amanarea ratelor la banci si IFN-uri. Cele 14 lucruri pe care trebuie sa le retii

Hotnews Hotnews,
 Proiectul privind amanarea ratelor la banci si IFN-uri. Cele 14 lucruri pe care trebuie sa le retii

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta, anunta Ministerul Finantelor intr-un comunicat. Guvernul a aprobat in sedinta de joi normele de aplicare a prevederilor Ordonantei privind acordarea unor facilitati pentru creditele date de banci si IFN-uri, desi textul nu aparuse in Monitorul Oficial pana sambata la ora 20. Vezi aici proiectul Ordonantei textul nu a aparut in Monitorul oficial, fiind publicat doar de MFP). continuă pe Hotnews

PNL ataca la CCR proiectele PSD privind amanarea ratelor, chiriilor, utilitatilor:Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi susnt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

Adevarul Live: Despre amanarea ratelor la credite cum se calculeaza noile rate si dobanzile aferente

Pentru ca normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea ratelor la credite nu au fost publicate, sunt cateva prevederil ale actului normativ de care romanii cu probleme la plata ratelor trebuie sa tina cont.

PNL va ataca la Curtea Constitutionala legile PSD privind amanarea ratelor si suspendarea platii utilitatilor: Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la CCR proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi sunt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

ONLINE, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Deputatii voteaza maine amanarea ratelor si reechilibrarea contractelor de credit

Deputatii urmeaza sa voteze, maine, in plen, proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata, in vederea reechilibrarii contractelor, si amanarea ratelor bancare. Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a anuntat, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca initiativele legislative au fost puse pe ordinea de zi a sedintei de plen de maine: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de vineri Legea 102019 cu criteriile de impreviziune la darea in plata si Legea privind amanarea platii ratelor, dobanzilor si comisioanelor catre banci, IFN-uri si recuperatori!.

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut, astazi, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, cu 214 voturi pentru, din 327 exprimate.

Modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor - vineri, in plenul Camerei Deputatilor

Proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor bancare au fost puse pe ordinea de zi de vineri a plenului Camerei Deputatilor, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir.

Dan Barna anunta ca votul la proiectul privind inchisoarea la domiciliu a fost o eroare

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, anunta ca votul senatorilor USR, care au sustinut proiectul privind executarea la domiciliu a pedepsei cu inchisoarea, a fost o eroare si ca deputatii formatiunii se vor pronunta impotriva.

Cehia vrea sa amane plata ratelor la credite cu pana la sase luni. Nu si in cazul creditelor a caror plata a fost intarziata cu peste 30 de zile

Guvernul ceh a aprobat o schema privind o amanare de pana la sase luni a platii ratelor la creditele ipotecare, de consum si ale companiilor, pentru a sprijini tara in timpul crizei provocate de pandemia de coronavirus COVID-19), transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres. Decizia este menita sa sprijine cetatenii si firmele afectate de epidemie, iar cei interesati pot opta pentru o amanare de trei sau sase luni, a explicat Ministerul ceh de Finante. Schema nu acopera facilitatile de tip descoperit de cont overdraft), datoria de pe cardul de credit, creditul de tip revolving si nici imprumuturile a caror plata a fost intarziata cu peste 30 de zile. Cehia vrea sa amane plata ratelor la credite cu pana la sase luni.

Ciolacu, despre OUG-ul lui Citu pentru amanarea ratelor:Numai un camatar putea sa faca acest lucru. Normal ca am luat foc

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a criticat miercuri intr-un inteviu la Adevarul Live Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru amanarea platii ratelor la banci, precizand ca formatiunea sa are de doua saptamani un proiect legislativ in acest sens. Cum sa vii tu ministru de Finante sa propui dobanda la dobanda? Numai un camatar putea sa faca acest lucru, a declarat Ciolacu.

Senatul a adoptat amanarea ratelor bancare. PSD: Am corectat ordonanta Guvernului

Senatul a adoptat, marti, un proiect de lege privind suspendarea platii ratelor bancare. Parlamentarii PSD au spus ca au corectat, astfel, prevederile din ordonanta data de Guvern, care mentinea dobanda la dobanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )