Libnet.ro
UNICEF

17:46

Statul mprumuta 50 milioane euro pentru reabilitarea cladirilor IGSU

Hotnews Hotnews,
 Statul mprumuta 50 milioane euro pentru reabilitarea cladirilor IGSU

Romania imprumuta 50 milioane euro de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare pentru consolidarea si reabilitarea cladirilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). continuă pe Hotnews

BIRD acorda Romaniei un imprumut de 50 de milioane de euro pentru imbunatatirea managementului riscurilor de dezastre

Romania a semnat astazi, 1 august 2018, un Acord de imprumut cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare in valoare de 50 de milioane de euro, pentru Proiectul de imbunatatire a managementului riscurilor de dezastre.

Enel imprumuta 115 milioane euro pentru statiile de incarcare a masinilor electrice

Enel X Mobility, subsidiara Enel, a obtinut un imprumut in valoare de 115 milioane de euro de la Banca Europeana pentru Investitii BEI), in vederea dezvoltarii infrastructurii de statii de incarcare a vehiculelor electrice pe intreg teritoriul Italiei, in perioada 2018-2022. in urma acestui parteneriat, un numar de 14. 000 de statii de incarcare a vehiculelor electrice vor fi instalate pe intreg teritoriul Italiei, in urmatorii cinci ani, conform unui comunicat de presa.

Business report: Romnia va avea nca 300 km de cale ferata modernizata n 2020; Despagubiri de peste 33 milioane euro pentru pasagerii afectati de greva Ryanair; Tun imobiliar cu terenuri gratuite de la stat: Judetul Vaslui

Din 2015 pana acum, CNAS a pierdut definitiv 162 de procese privind clawback, cea mai contestata taxa din industria medicamentelor. CNAS a pierdut definitiv 162 de procese privind taxa clawback in perioada antementionata, adica. 500 de euro pe luna pentru ca isi pune viata in pericol in fata calculatorului. Potrivit datelor de pe site-ul CJAS Bacau, Ion Savin incaseaza un salariu brut de.

Fonduri europene de aproape 16 milioane de euro pentru amenajari turistice n Delta Dunarii

Primariile din Delta Dunarii vor putea realiza amenajari care sa sprijine turismul in zona, cum ar fi retele publice de acces la internet, precum si activitati de marketing, printr-o linie de finantare in valoare totala de aproape 16 milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, care urmeaza sa se deschida in august 2018, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Firmele private vor putea profita de acesti bani in calitate de contractori ai beneficiarilor, in urma unor proceduri de achizitii. De asemenea, afacerile private din turism vor putea beneficia de pe urma amenajarilor publice din bani europeni.

Fonduri europene 2018: Se cer cei 50.000 Euro pentru tineri fermieri si 15.000 Euro pentru ferme mici, de la 1 august. Descarca ghidurile solicitantului

Tinerii fermieri vor putea obtine fonduri europene de maximum 50. 000 de euro fiecare, iar fermele mici cate 15. 000 de euro, prin doua linii de finantare care urmeaza sa se redeschida pe internet, miercuri, 1 august 2018, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Belgia impune o taxa de securitate de 50 de euro pentru ziaristii care se acrediteaza la summiturile europene

Ziaristii acreditati in Belgia vor trebui sa plateasca o taxa de 50 de euro impusa de guvernul belgian pentru a putea participa la summiturile europene de la Bruxelles, a anuntat Consiliul, pe pagina sa de internet dedicata acreditarilor, scrie AFP.

UE va oferi 11 milioane de euro pentru apa si canalizare in raionul Cahul

Orasul Cahul si alte patru sate vecine vor beneficia de servicii mai bune de aprovizionare cu apa si canalizare. Cabinetul de ministri a aprobat astazi initierea negocierilor si aprobarea semnarii Acordului de finantare dintre Guvernul Republicii Moldova si Comisia Europeana, care prevede un grant de 11 milioane de euro in acest sens.

Piata spa din tara noastra, estimata la peste 23 milioane euro

Piata spa din tara noastra a crescut aproximativ 10%, la 23,1 milioane euro, potrivit estimarilor Travelle - Wellness Escapes, agentia de turism specializata pe wellness din tara noastra, creata de firma de consultanta despreSpa. ro si agentia de turism Travelle.

Coffee 2 Go, cifra de afaceri de 1,3 milioane euro pana la sfarsitul anului

Coffee 2 Go Romania a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste un milion de euro, cu 60% mai mare fata de 2016. Anul trecut, Coffee 2 Go a investit peste 100. 000 euro in utilarea celor 30 de unitati pe care le detine.

E oficial: PRIMESTI pe loc UN MILION DE EURO pentru asta! Anuntul tocmai a fost facut (FOTO)

Recompensa uriasa oferita de familia unui kuweitian disparut in munti in urma cu trei ani, in statiunea Cheia, din judetul Prahova. Un milion de euro este suma pe care o promite familia barbatului, care.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )