Libnet.ro
UNICEF

00:06

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 25 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 25 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 25 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 600 de milioane de lei, la o dobanda de 4,17% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in februarie 2029, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Finantele au atras 25 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 25 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 600 de milioane de lei, la o dobanda de 4,17% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in februarie 2029, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

iUmor Live Video pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie

Sezonul 7 iUmor continua la Antena 1 cu un nou episod, vineri, 25 octombrie 2019, de la ora 20:00. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize, iar Delia, Cheloo si Mihai Bendeac vor fi din nou pusi in situatii stanjenitoare. Emisiunea poate fi urmarita si in format live video online. Concurenti care sparg tiparele, .

Curs valutar BNR vineri, 25 octombrie. Ce se intampla cu euro, in raport cu leul

Banca Nationala a Romaniei va emite un nou curs valutar pentru vineri, 25 octombrie 2019. Valorile urmeaza sa fie actualizate pentru data curenta, in jurul orei 13:15. Pot fi regasite si in continuare, dupa aceasta ora, dar si pe pagina oficiala de la BNR. Curs valutar BNR vineri, 25 octombrie Bancile comerciale anuntau pentru data .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 octombrie: cod galben de vreme severa

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 octombrie. Meteorologii au anuntat cod galben de vreme severa. Cu pasi marunti, vine iarna. Prognoza meteo ANM, vineri, 25 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cod galben de vreme severa, valabil de la 08:00 pana la 10:00. Se .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romanieia debutat pe 6 septembrie 2019 laPro TV. Pavel Bartosrevine in functia de prezentator. in sezonul 9,Andraeste inlocuita deHoria Brenciu, in timp ceSmiley,Irina RimessiTudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta de la ora 20:30 va avea loc a opta editie pe nevazute a show-ului muzical Vocea Romaniei.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 25 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 25 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti - Pentru dreptul tau la succes, e nevoie de o adevarata confruntare de forte, dar tu detii toate resursele necesare pentru a iesi invingator din co.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 25 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 25 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Vestile care vin astazi de departe au o semnificatie cu totul speciala asupra ta, pentru ca te impresioneaza la maximum.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )