Libnet.ro
UNICEF

15:46

Bani pentru digitalizare: IMM-urile vor putea cere pana la 100.000 euro, iar inscrierile se vor face la nivel regional

Hotnews Hotnews,
 Bani pentru digitalizare: IMM-urile vor putea cere pana la 100.000 euro, iar inscrierile se vor face la nivel regional

Intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri, inclusiv microintreprinderi) vor putea accesa curand fonduri nerambursabile pentru digitalizare, inclusiv daca activeaza in alte domenii decat cel al tehnologiei informatiei si comunicatiilor ITC), scrie avocatnet. ro. Recent, autoritatile au pus in dezbatere regulile in functie de care banii vor ajunge la IMM-uri, iar ideea principala este ca finantarea se va acorda local, in fiecare regiune a tarii, astfel ca vor exista sesiuni multiple de inscriere. continuă pe Hotnews

Persoanele cu suspectii la COVID-19 vor putea solicita urna mobila la prezidentialele din 1 noiembrie

Persoanele confirmate cu noul coronavirus, dar si cei cu suspecti, care se afla in autoizolare, vor putea solicita, la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, urna mobila la domiciliu. Precizarile s-au facut la sedinta Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate Publica, care a avut loc astazi, 13 noiembrie, transmite IPN.

Falimentul fotbalului bucurestean! Cum a ajuns AMFB sa ia bani pentru un campionat pe care nu poate sa il organizeze

Pandemia de coronavirus pune crucea pe asociata lui Lumanare, anunta Impact. ro. Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti nu a mai putut organiza competitii de la decretarea starii de urgenta. Iar situatia nici nu se va schimba in perioada urmatoare. O problema care, cumulata cu managementul total defectuos, pare sa duca spre faliment. Datoriile au inceput sa .

Companiile vor putea sprijini cu 1.500 lei educatia timpurie pentru copiii angajatorilor

O lege care permite intreprinderilor sa sprijine cu 1. 500 de lei din baza de impozitare serviciile de educatie timpurie pentru copiii angajatilor a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.

Restaurantele se vor putea redeschide la interior, in anumite zone. La fel si teatrele, si cinematografele

In lupta cu epidemia de COVID-19, autoritatile au anuntat noi masuri, ce vor intra in vigoare odata cu prelungirea starii de alerta. Initiativeleprevad ca teatrele, cinematografele si restaurantele se.

Iasi: Restaurantele, cafenelele si salile de jocuri vor ramane inchise pana pe 19 octombrie

Intrarea in restaurante, cafenele si salile cu jocuri de noroc va ramane interzisa in municipiul Iasi pana pe 19 octombrie, anuntaComitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi in contextul cr.

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )