Libnet.ro
UNICEF

19:47

IMM-urile primesc bani pentru a-si cumpara echipamente si utilaje

Adevărul Adevărul,
IMM-urile primesc bani pentru a-si cumpara echipamente si utilaje

Guvernul a aprobat miercuri programul IMM Leasing, prin care companiile mici si mijlocii vor putea accesa finantari pentru achizitionarea de echipamente si utilaje in leasing. continuă pe Adevărul

1,13 miliarde Euro, fonduri europene care urmeaza sa ajunga la IMM-uri, sa-si achizitioneze, echipamente, utilaje si servicii B2B

O serie de microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene totale de 1,13 miliarde de euro pentru a-si achiziona echipamente, utilaje si servicii pentru business B2B), in perioada urmatoare, potrivit unui memorandum prin care Guvernul si-a exprimat intentia de a face anumte suplimentri de fonduri in axa IMM din Programul Operational Regional 2014-2020.

Pensii 2020. Pensionarii primesc bani in plus. De azi este oficial

Recalcularea pensiilor, care va aduce bani mai multi pentru 300000 de pensionari, este aproape de a fi finalizata de catre Casa Nationala de Pensii Publice CNPP). Mai sunt de recalculat dor 5% din totalul dosarelor. Pensii 2020. Cati bani primesc pensionarii in plus. De astazi este oficial Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca .

NOU PROGRAM DE SPRIJIN PENTRU IMM-URI Guvernul lanseaza saptamana viitoare IMM Leasing pentru achizitia de echipamente si utilaje

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea sa-si achizitioneze echipamente si utilaje in leasing, cu garantii de stat, printr-un nou program guvernamental care urmeaza sa fie operationalizat saptamana viitoare, a anuntat, ieri, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), intr-un comunicat remis Redactiei.

Primele zece spitale care primesc bani europeni

Ministrul Fondurilor Europene a semnate primele zece contracte de finantare pentru dotarea unitatilo.

Se dau bani pentru acesti romani pagubiti. Despre ce este vorba ii ce conditii sunt?

Guvernul ia in calcul sa ofere un ajutor romanilor, sub forma de bani, astfel incat sa treaca mai usor peste conditiile dificile din 2020. Acum stim si cui sunt adresate.

Se dau bani pentru acesti tineri romani. Cum se dau milioanele de euro si ce conditii sunt acum

Exista o perioada buna acum dintr-un punct de vedere: fondurile pentru a sustine economia. De data asta e vorba de tineri antreprenori care pot primi finantare considerabila pentru ideile.

Escroci romani, prinsi in fapt pe strazile din Praga. Minteau ca strang bani pentru copiii cu dizabilitati (VIDEO)

Mai multi escroci romani au fost prinsi in fapt, in timp ce pretindeau ca strangbani pentru copiii cudizabilitati, de catre un jurnalist ceh. La randul lor, barbatii pretindeau ca sunt surzi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )