Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Economiei anunta granturi de pana la 250.000 euro pentru firme

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei anunta granturi de pana la 250.000 euro pentru firme

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat luni, in Parlament, ca firmele romanesti mici si mijlocii vor putea accesa anul acesta granturi pentru investitii de pana la 250. 000 de euro fiecare. continuă pe Antena3

Granturi de maximum 250.000 Euro pentru firme romanesti

Firme mici si mijlocii din Romania, din toate domeniile, vor putea primi granturi de pana la 250. 000 de euro fiecare, pentru a face investitii, a declarat, luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, in Parlament.

Decizie in privinta Centralei nucleare de la Cernavoda. Ministrul Economiei: Suntem chiar intr-o mare intarziere

Ministrul Economiei Virgil Popescu promite ca autoritatile vor incepe efectiv construirea reactoarelor 3 si 4 ale Centralei nucleare de la Cernavoda, dupa ce s-a renuntat la negocierile cu consortiul chinez China General Nuclear. Ministrul nu a precizat daca exista un nou furnizor pentru serviciile de constructie.

Ministrul Economiei ii indeamna pe parlamentari sa voteze legea offshore

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, ii indeamna pe parlamentari sa voteze legea offshore, pentru deblocarea proiectului de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra.

COMISIA EUROPEANA: 38 milioane de euro pentru protejarea infrastructurii critice impotriva atacurilor cibernetice

Comisia Europeana a anuntat astazi, 15 iunie, ca angajeaza peste 38 de milioane de euro prin intermediul programului de cercetare si inovare al UE, Orizont 2020, pentru a sprijini mai multe proiecte inovatoare in domeniul protectiei infrastructurii critice impotriva amenintarilor cibernetice si fizice si pentru a face orasele mai inteligente si mai sigure.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )