Libnet.ro
UNICEF

11:46

BCR scoate pe Bursa obligatiuni de 600 mil. lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR scoate pe Bursa obligatiuni de 600 mil. lei

Banca Comerciala Romana BCR) lanseaza prima emisiune de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est, in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti. Obligatiunile au o maturitate la 7 ani. continuă pe Wall-Street Ro

BVB Obligatiuni BCR de 600 milioane lei, inregistrate in sistemul Bursei

BET isi continua corectia Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost marcata, in sedinta de ieri, de inregistrarea in sistemul de tranzactionare al BVB a unei emisiuni de titluri obligatare in valoare de 600 milioane de lei, emise de Banca Comerciala Romana BCR), cu maturitatea in anul 2026.

Cluj: Sala de sport construita cu 2 mil. lei, reparata dupa cinci ani cu 6 milioane de lei

Cea mai moderna sala de sport din Cluj-Napoca, apartinand Colegiului National George Cosbuc si construita in 2014 cu 2 milioane de lei, trebuie reparata. intre timp, costurile s-au triplat, astfel ca autoritatile vor plati 6 milioane de lei si dau in judecata constructorul.

Gabriela Firea taie 50 mil. lei din banii alocati pentru biserici

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )