Libnet.ro
UNICEF

13:15

BRD amana plata a cel mult 3 rate in cazul persoanelor fizice si a companiilor mici, prelungind de asemenea cu 3 luni liniile de credit care expira in aceasta perioada

Hotnews Hotnews,
 BRD amana plata a cel mult 3 rate in cazul persoanelor fizice si a companiilor mici, prelungind de asemenea cu 3 luni liniile de credit care expira in aceasta perioada

Pentru clientii persoane fizice ale caror venituri sunt afectate temporar de efectele pandemiei de Covid-19, BRD are pregatite proceduri de amanare la plata pentru 1-3 rate, in concordanta cu nevoile lor. Pentru micro-companii cu cifra de afaceri sub 1 mil. Euro) si clientii Persoane Fizice Autorizate afectati de efectele pandemiei de Covid-19, BRD Ppelungeste cu 3 luni facilitatile de credit pe termen scurt care expira in urmatoarele 3 luni si amana ratele imprumuturilor pe termen mediu si lung, pentru o perioada de pana la 3 luni, arata banca intr-un comunicat transmis miercuri. continuă pe Hotnews

BRD amana plata a pana la trei rate pentru persoane fizice. Facilitati si pentru clientii cu carduri de credit si micro-intreprinderi

BRD Groupe Societe Generale a anuntat miercuri ca poate amana plata a pana la trei rate pentru clientii retail, acorda facilitati posesorilor de carduri de credit si prelungeste cu trei luni durata facilitatilor pentru micro-intreprinderi.

PE FONDUL PANDEMIEI DE COVID-19 BRD amana plata a pana la 3 rate pentru clientii retail

BRD Groupe Societe Generale a anuntat, astazi, ca pentru clientii persoane fizice ale caror venituri sunt afectate temporar de efectele pandemiei de Covid-19, banca are pregatite proceduri de amanare la plata pentru 1-3 rate, in concordanta cu nevoile lor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Vesti bune pentru romani! Cinci banci vor amana plata ratelor

Vesti bune pentru romanii cu rate! Mai multe banci comerciale, dar si de stat, au anuntat ca ofera clientilor posibilitatea amanarii platii ratelor cu pana la trei luni. Majoritarea anunta insa ca vor cauta solutiile individualizate pentru a ajuta clientii cu dificultati la plata ratelor, fara a lua insa o masura generalizata. Alte banci ofera in schimb doar internet banking gratuit sau scutirea de la plata anumitor comisioane. Interprinderile sunt insa cam neglijate de banci.

Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

In contextul eforturilor depuse de intreaga comunitate din Romania si de catre autoritati pentru prevenirea coronavirusului, Banca Romaneasca a anuntat ca amana plata ratelor datorate acestei institutii finnaciare de catre persoanele fizice. Banca Romaneasca amana plata ratelor Asadar, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, in baza solicitarilor clientilor realizate prin call center .

inca o banca amana plata ratelor cu trei luni pentru persoane fizice si firme

Inca o banca a anuntat miercuri ca amana plata ratelor cu trei luni, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.

Un cunoscut asigurator amana plata primelor de asigurare si prelungeste perioada de gratie

Un cunoscut asigurator a anuntat miercuri ca amana plata primelor de asigurare si prelungeste perioada de gratie a clientilor sai, care au incheiat deja polite de asigurare.

Coronavirus |Cum poti amana plata ratelor daca esti client Banca Romaneasca

Banca Romaneasca le permite clientilor persoane fizice posibilitatea de a-si suspenda temporar, pana la 2 luni, plata ratelor datorate, in urma situatiei create de extinderea COVID-19 la nivelul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )