Libnet.ro
UNICEF

08:15

Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Hotnews Hotnews,
 Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Companiile aeriene vor pierde 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei, care le reduce veniturile la jumatate in cel mai rau an din istoria sectorului, anunta International Air Transport Association IATA) marti, citata de Reuters. Austria acorda un pachet de salvare de 450 mil. euro transportatorului Austrian Airlines Germania, acord cu UE privind salvarea Lufthansa. continuă pe Hotnews

Bilete mai ieftine dupa izolare: cum au readus companiile aeriene oamenii inapoi in avioane

Perioada de restrictii a fost una dura pentru companiile aeriene si multe dintre ele si-au pus pe hartie scenariul unui faliment. Dupa ridicarea masurilor, insa, au facut tot posibilul sa.

Dezbaterea motiunii simple, amanata din cauza absentei ministrului Dezvoltarii

Dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste in Camera Deputatilor a fost amanata azi din cauza absentei celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

Un obicei unic in Romania, pastrat cu sfintenie de sute de ani, anulat din cauza coronavirusului

In cea de a doua zi de Rusalii, in comuna Hodac se pastra din mosi stramosi un obicei unic si frumos din Romania care a fost anulat in acest an din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Este vorba despre.

Spania: Minut de reculegere la toate meciurile, in memoria celor care au murit din cauza Covid-19

Federatia Spaniola de Fotbal si Liga spaniola au anuntat ca la toate meciurile care se vor disputa pana la finalul actualului sezon se va tine un minut de reculegere in memoria celor care au murit din cauza coronavirusului.

Franta interzice manifestatiile impotriva violentelor politiei din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile franceze au interzis manifestatiile organizate sambata, la Paris, impotriva violentelor politienesti, reamintind interdictia in vigoare a adunarilor mai mari de zece persoane din cauza pandemiei de noul coronavirus, relateaza AFP citata de Agerpres.

Coronavirus in lume: Ministrul Educatiei din Madagascar, demis din cauza achizitionarii de acadele in valoare de 2 milioane de dolari

Ministrul Educatiei din Madagascar a fost demis din cauza deciziei sale de a achizitiona acadele in valoare de 2 milioane de dolari, transmite BBC News.

Coronavirus. New York-ul se redeschide in etape, dupa ce a fost blocat timp de 100 de zile din cauza pandemiei

Orasul New York a inceput oficial iesirea din izolare de luni, in ciuda agravarii situatiei globale, la fix 100 de zile de la confirmarea primului caz de contaminare cu virusul SARS-CoV-2, conform.

Djokovici si Nadal, nemultumiti din cauza regulilor stricte pentru US Open, propuse de WTA: Nu imi pot imagina arene goale

Toate marile competitii sportive au avut de suferit din pricina pandemiei de coronavirus, fiind amanate pe perioada restrictiilor sau chiar pentru anul viitor. Acum, in contextul relaxarii restrictiilor in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )