Libnet.ro
UNICEF

01:05

12 oferte pentru 41 km din Autostrada Transilvania. Jumatate din firme sunt din Turcia. Miza, 4 miliarde de lei

Adevărul Adevărul,
12 oferte pentru 41 km din Autostrada Transilvania. Jumatate din firme sunt din Turcia. Miza, 4 miliarde de lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta, vineri, ca au fost depuse 12 oferte pentru proiectarea si executia a 41 km din Autostrada Transilvania, inclusiv a Tunelului Meses. Vor fi construite 65 de viaducte, poduri si pasaje, valoarea contractului depasind 3,9 miliarde de lei, fara TVA. continuă pe Adevărul

Harta cu autostrada Transilvania. Pe unde va trece si cand va fi gata (FOTO)

Autostrada Transilvania este inca in constructie. Aceasta porneste de la Bucuresti spre nord, urmand sa traverseze Muntii Carpati prin Valea Prahovei, sa strabata Podisul Transilvaniei pe directia SE-NV,.

CNAIR: 11 oferte pentru proiectarea si executia sectiunii 2 a autostrazii Sibiu - Pitesti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca, marti, a avut loc depunerea candidaturilor pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare si Executie Autostrada Sibiu - Pitesti, Sectiunea 2: Boita - Cornetu.

UPDATE Solutie pe termen scurt pentru minerii din Valea Jiului: Va fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele trei luni Minerii blocati in subteran la Livezeni au oprit protestul

Guvernul a aprobat un proiect de OUG pentru modificarea Legii 2002006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale pentru a putea include si companiile aflate in insolventa, cum este acum cazul celor de la Complexul Energetic Hunedoara CEH). in seara aceasta se publica in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul energiei, Virgil Popescu. in acest fel va putea fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele 3 luni, fiind o solutie pe termen scurt. in paralel, Ministerul Muncii elaboreaza normele metodologice de aplicare ale OUG, urmand sa fie aprobate la inceputul saptamanii viitoare.

Ministerul Educatiei anunta ca sunt necesare 60.000 de doze de vaccin anti-COVID pentru personalul din invatamant

Ministerul Educatiei a transmis Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) datele necesare demararii activitatii de vaccinare prioritara a personalului din invatamant in centre dedicate prin organizarea de echipe mobile), relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )