Libnet.ro
UNICEF

22:01

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Hotnews Hotnews,
 Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android. continuă pe Hotnews

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

Cum a pierdutBill Gates 400 de miliarde de dolari. Unde a gresit patronul Microsoft

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lumeBill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala. potrivit The Independent.

Bill Gates dezvaluie cea mai mare greseala pe care a facut-o in cariera

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, se uita la cariera lui si dezvaluie greseala, pe care o considera ca fiind cea mai mare din intreaga sa cariera. intr-un interviu pentru Village Global, o.

Lacasul de cult care va fi construit la cea mai mare altitudine din Romania. Din ce cauza nu au inceput inca lucrarile

Biserica ortodoxa situata la cea mai mare altitudine din Romania se construieste pe Platoul Bucegilor, in imediata apropiere a Refugiului Salvamont.

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

DigiSport: Englezii au ramas uimiti de un jucator al Romaniei! Cine a obtinut cea mai mare nota si cine a fost omul meciului

Euro 2019 |Daca in primul meci al grupei C, Tudor Baluta a fost omul meciului, de aceasta data, cu Anglia, eroul tricolorilor a fost.

Evaluarea a trecut, urmeaza admiterea. Liceele unde anul trecut ultima medie de admitere a fost mai mare de 9.50

Peste 73% dintre candidatii de la Evaluarea Nationala din 2019 au obtinut medii egale cu 5 sau mai mari decat 5. Pe baza acestor medii se va calcula media de admitere la liceu. Anul trecut, cea mai mare ultima medie de intrare la liceu a fost de 9. 91, la Colegiul National Sfantul Sava Bucuresti, specializarea Matematica-Informatica in Limba Engleza. Hotnews va prezinta specializarile si liceele unde in 2018 ultima medie de admitere a fost de peste 9.

JOCURILE OLIMPICE Performanta trista, echipa refugiatilor, tot mai mare

Sportivii ramasi fara tara, din diverse motive - mai mult sau mai putin personale, sunt tot mai multi, de la un an la altul. Echipa refugiatilor care va participa la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, va fi mai mare decat cea care a concurat la editia din 2016 a JO, la Rio de Janeiro, a anuntat CIO.

O femeie de 103 ani, castigatoarea unui concurs de alergat. Sfaturi de la cea mai varstnica atleta FOTO

O femeie in varsta de 103 ani, din Statele Unite, a castigat recent primul loc in cadrul unei competitii de alergat pentru seniori. Cea mai varstnica atleta din lume, supranumita Uraganul, a oferit cateva sfaturi despre cum se mentine in forma.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )