Libnet.ro
UNICEF

12:15

Black Friday. Cine face jocurile in piata: cele mai profitabile companii

Adevărul Adevărul,
Black Friday. Cine face jocurile in piata: cele mai profitabile companii

Afacerile comerciantilor de electronice si electrocasnice ar putea depasi, in acest an, pragul de 2 miliarde de euro 9,5 miliarde de lei), pe fondul apetitului romanilor pentru achizitii cu ocazia Black Friday si a sezonului de shopping de Craciun, arata o analiza realizata de KeysFin, care puncteaza si cele mai profitabile companii. continuă pe Adevărul

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS. Cele mai bune reduceri de BLACK FRIDAY la Fashion Days

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS Mai mult de jumatate dintre romani planuiesc sa cumpere cel putin un produs in weekend-ul reducerilor, Black Friday, iar oferta comerciantilor merge de la vacante la un eur.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

Black Friday la eMAG: haine ieftine pentru cele mai geroase zile

Black Friday e aici si este ocazia perfecta sa iti innoiesti garderoba de iarna. eMAG are o selectie bogata de haine la preturi greu de refuzat. Iarna iti doresti sa iti fie cald.

Black Friday la chinezi: Ce telefoane la reducere au fost cele mai populare

Chinezii au sarbatorit Black Friday 2018 sau Singles Day duminica, pe 11 noiembrie. Pe langa incasari fabuloase, este interesant sa vezi gadgeturile pentru care au optat asiaticii. De-a.

Black Friday 2018 eMAG: Cat costa cea mai scumpa masina vanduta de Black Friday

EMAG a doborat o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile inregistrate in prima ora de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decat in cadrul Black Friday 2017.

eMAG Black Friday televizoare 4K Ultra HD. Oferta care iti insenineaza ziua

EMAG Black Friday televizoare 4K Ultra HD. Nu mai este mult, iar emag. ro incepe campania de Vinerea Neagra 2018, in care sunt incluse si cele mai bune televizoare de pe piata, cele cu rezolutie 4K Ultra HD.

eMAG Black Friday 2018: Ce s-a vandut cel mai bine in primele ore si de unde au venit cumparatorii

Produse pentru casa, electrocasnice mici, televizoare si telefoane - acestea sunt produsele aflate in topul vanzarilor la eMAG , dupa primele cateva ore de Black Friday, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. La ora 9. 45, cele mai vandute.

BLACK FRIDAY 2018 EMAG. Veste-soc de BLACK FRIDAY de la Emag

BLACK FRIDAY 2018 EMAG Valoarea comenzilor inregistrate de eMag, in prima ora de Black Friday, a ajuns la 130 de milioane de lei, cu 40% mai mult fata de acelasi interval din 2017, potrivit datelor comunicate.

Black Friday 2018 pentru anvelope

Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania, vine anul acesta cu o oferta inedita: de Black Friday 2018 ai nu mai putin de 9 zile de promotii la cauciucuri de vara sau de iarna, pentru autoturisme sau pentru masini agricole sau camioane. Acum au ocazia si fermierii sa profite de Black Friday!.

Black Friday la eMAG: televizoarele pe care sa le iei cu pret mai mic

Black Friday la eMAG a venit si cu oferte excelente la televizoare. Am ales cea mai noua tehnologie ca sa ai cea mai buna imagine. Iata ce ai la indemana. Poate ca vrei, poate ca nu vrei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )