Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT Parlamentul audiaza candidatii pentru sefia ASF

Adevărul Adevărul,
LIVE TEXT Parlamentul audiaza candidatii pentru sefia ASF

Circa 30 de candidati sunt audiati, marti, in comisiile de specialitate din Parlament, pentru functiile de conducere a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), institutia-cheie care supravegheaza pietele de miliarde de euro ale asigurarilor, pensiilor private si pietelor de capital. continuă pe Adevărul

PSD l-a ales pe Leonardo Badea pentru sefia ASF

Membrii comisiilor pentru buget si politica economica ale Camerei Deputatilor si Senatului i-au audiat pe cei 32 de candidatii care si-au depus candidatura pentru ocuparea unor functii in cadrul Consiliului.

Candidatii pentru Consiliul ASF vor fi audiati in Parlament

Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa ii audieze, astazi, incepand cu ora 10,00, pe candidatii inscrisi pentru a face parte, in urmatorii cinci ani, din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Candidatii pentru Consiliul ASF sunt audiati in Parlament

ACTUALIZARE: Pana acum, singurul candidat audiat pentru functia de prim-vicepresedinte a fost Doina Dascalu. * ACTUALIZARE: Viorel Stefan: Consider ca este necesara asezarea ASF pe coordonate noi. ---- * ACTUALIZARE: Sedinta a inceput, iar Marius Budai este presedinte de sedinta. Initial, au fost 34 de candidati inscrisi, din care s-au retras doi, Sorin Rangu si Calin Mihai --- Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa ii audieze, astazi, incepand cu ora 10,00, pe candidatii inscrisi pentru a face parte, in urmatorii cinci ani, din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Parlamentarii audiaza marti pe candidatii pentru membrii CNA si pentru sefia Agerpres si ASF

Membrii comisiilor pentru buget si politica economica ale Camerei Deputatilor si Senatului ii vor audia, marti, de la ora 10. 00, pe candidatii pentru numirea Consiliului ASF. in comisiile de Cultura vor fi audiati candidatul pentru sefia Agerpres si candidatii pentru CNA, potrivit Mediafax.

LIVETEXT / UPDATE Audieri pentru conducerea ASF: Leonardo Badea a fost votat presedinte al ASF / Viorel Stefan a primit un singur vot pentru si 60 de abtineri

Leonardo Badea a fost votat marti pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) cu 39 de voturi pentru, 21 voturi impotriva si 1 abtinere. Principalul perdant este vicepremierul Viorel Stefan, care a primit un singur vot pentru functia de presedinte al ASF si 60 de abtineri. Cei noua membri votati sa conduca ASF sunt: Leonardo Badea presedinte), Elena Doina Dascalu prim-vicepresedinte); Marius Bota vicepresedinte piata de capital); Cristian Rosu vicepresedinte piata asigurarilor); Dan Armeanu vicepresedinte pensii private); Joszef Birtalan membru nenexecutiv); Gabriel Gradinescu membru neexecutiv); Aura Socol membru neexecutiv); Ovidiu Wlassopol membru neexecutiv). HotNews. ro a transmis LIVE TEXT audierea celor peste 30 de candidati si votul din Parlament.

UPDATE Leonardo Badea a fost votat presedinte al ASF / Viorel Stefan a primit un singur vot pentru si 60 de abtineri

Leonardo Badea a fost votat marti pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) cu 39 de voturi pentru, 21 voturi impotriva si 1 abtinere. Principalul perdant este vicepremierul Viorel Stefan, care a primit un singur vot pentru functia de presedinte al ASF si 60 de abtineri. Cei noua membri votati sa conduca ASF sunt: Leonardo Badea presedinte), Elena Doina Dascalu prim-vicepresedinte); Marius Bota vicepresedinte piata de capital); Cristian Rosu vicepresedinte piata asigurarilor); Dan Armeanu vicepresedinte pensii private); Joszef Birtalan membru neexecutiv); Gabriel Gradinescu membru neexecutiv); Aura Socol membru neexecutiv); Ovidiu Wlassopol membru neexecutiv). HotNews. ro a transmis LIVE TEXT audierea celor peste 30 de candidati si votul din Parlament.

LIVETEXT Audieri pentru conducerea ASF: Leonardo Badea si Viorel Stefan, principalii candidati sustinuti de PSD, sunt prezenti/ Din 34 de candidati s-au retras doi Calin Rangu si Sorin Mititelu

Peste 30 de candidati urmeaza sa fie audiati marti de comisiile speciale din Parlament pentru a prelua unul din cele 9 posturi de conducere din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), institutie care reglementeaza piete de 20 de miliarde de euro si in care sefii au venituri nete lunare de pana la 14. 000 de euro. Actualul presedinte ASF, Leonardo Badea, si vicepremierul Viorel Stefan, principalii candidati sustinuti de PSD pentru functia de presedinte sunt prezenti. Ora 10:40 Primul candidat audiat este Leonardo Badea, actualul presedinte ASF: Acesta trece in revista pregatirea sa universitara in domeniul financiar coordonator de doctorate), precum si proiecte de cercetare in domeniul financiar la care a participat. Ora 10:48 Parlamentari ai Opozitiei contesta faptul ca Badea ar avea cei 9 ani de experienta in domeniul financiar, ceruti prin lege pentru functia de presedinte ASF. in replica, Badea le-a raspuns ca este cercetator in domeniul financiar inca din anul 2009. 10:53 Andrei Micu, alt candidat: Acesta spus ca ramane in cursa doar pentru functia de vicepresedinte pensii private, renuntand la cursa pentru functia de presedinte ASF. Se actualizeaza.

Candidatii pentru ASF, in Parlament pentru audieri

In cursul zilei de astazi vor avea loc audierile in comisiile de specialitate reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, urmand ca maine, candidatii la posturile de conducere ale Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) sa fie votati de catre plenul reunit al celor doua camere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )