Libnet.ro
UNICEF

22:15

IN PRIMELE 9 LUNI ALE ACESTUI AN: Pierderile provocate de furturile de monede digitale au urcat la 4,4 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE 9 LUNI ALE ACESTUI AN: Pierderile provocate de furturile de monede digitale au urcat la 4,4 miliarde de dolari

Pierderile provocate de furturile de monede digitale au urcat cu peste 150%, la 4,4 miliarde de dolari, in primele 9 luni ale acestui an, de la 1,7 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului 2018, potrivit unui raport realizat de compania CipherTrace. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE 10 LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul bugetar ajunge la 28,83 miliarde de lei

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat, dupa primele zece luni ale anului 2019, cu un deficit de 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din PIB.

LA NOUA LUNI Allianz-Tiriac - cu 14% mai multe prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto

Allianz-Tiriac a incheiat primele noua luni ale acestui an cu prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto in crestere cu peste 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce primele brute subscrise din asigurari de viata au crescut cu 8%.

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Grupul Dent Estet a raportat o crestere de 34% a cifrei de afaceri

Grupul de clinici Dent Estet, care a fost achizitionat de MedLife in anul 2016 a raportat o crestere a cifrei de afaceri de 34% in primele noua luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Deficit bugetar de 2,8% din PIB, dupa primele 10 luni

Executia bugetara pe primele 10 luni ale acestui an arata ca deficitul bugetar a ajuns la 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din produsul intern brut PIB).

DIICOT anunta ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anuntat, miercuri, ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an. Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteza de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )