Libnet.ro
UNICEF

08:45

Proiectele energetice mamut initiate de Ceausescu, din nou pe masa Ministerului Economiei

Adevărul Adevărul,
Proiectele energetice mamut initiate de Ceausescu, din nou pe masa Ministerului Economiei

Romania ar avea nevoie de investitii totale in sectorul energetic intre 15 si 30 miliarde euro pentru perioada 2018-2030, cu o estimare centrala de aproximativ 20 miliarde euro, arata Strategia Energetica a Romaniei 2018-2030, cu perspectiva anului 2050, document publicat in dezbatere de Ministerul Energiei. continuă pe Adevărul

Bomba mondena! BIANCA DRAGUSANU, din nou MIREASA! Lovitura fatala pentru VICTOR SLAV! La asta nu se astepta nimeni (FOTO)

Noi imagini cu Bianca Dragusanu au devenit virale pe retelele de socializare! Vedeta s-a fotografiat din nou in rochie de mireasa, in cadrul unei sedinte foto inedita. De asta sunt, invidiosi arati superb.

Cutremur in Vrancea. Romania s-a zguduit din nou in aceasta dimineata

Romania s-a zguduit din nou. Seismografele Institutului ntaional pentru Fizica Pamantului au inregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe Scara Richter. Miscarea telurica s-a produs la ora 5 si 43 de.

Drepturile de autor sunt luate din nou n calcul la determinarea indemnizatei pentru cresterea copilului

In Monitorul oficial de luni 17 septembrie 2018, a fost publicata OUG nr. 81/2018, ce corecteaza modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului pentru parintii ce au realizat venituri din drepturi de autor. Vestea buna e ca drepturile de autor sunt luate din nou in calcul la determinarea indemnizatiei. Vezi aici OUG 81, asa cum a aparut in Monitorul official.

Curs valutar BNR astazi, 18 septembrie: euro se apreciaza ajungand din nou aproape de cursul de 4,65 lei/euro

Cursul valutar BNR astazi, 18 septembrie: euro se apreciaza ajungand din nou aproape de cursul de 4,65 lei/euro, in timp ce dolarul american continua sa piarda din valoare, cursul oficial fiind stabilit la 3,9793 lei/dolar , in scadere cu aproape un.

SUA sustine proiectele energetice ale Initiativei celor Trei Mari

Proiectele pe care Initiativa celor Trei Mari doreste sa le puna in aplicare au sustinerea administratiei americane. Acest lucru a fost subliniat in scrisoarea trimisa, luni, de presedintele Donald Trump participantilor la summitul de la Bucuresti, si in declaratiile facute de Rick Perry, Secretarul de Stat pentru Energie al SUA, la incheierea evenimentului din tara noastra.

VESTI TRISTE de la BRUXELLES: ROMANIA pierde miliarde de euro! BULGARIA e din nou in fata

Statele membre UE au pierdut in anul 2016 venituri de aproape 150 de miliarde euro din taxa pe valoare adaugata TVA), cu circa 12% mai putin fata de anul precedent. Daca deficitul de incasare a TVA-ului a.

REGELE HEROINEI, din nou in libertatea! Lumea mafiei, in alerta

Temutul traficant Gene Gotti a fost eliberat din inchisoare dupa 30 de ani petrecuti in spatele gratiilor. El a fost condamnat la sfarsitul anilor 80, dupa ce a fost prins conducand o retea de traficanti de drogur.

[P] Din septembrie, Romnia recicleaza din nou!

Autoritatile publice, primarii de localitati mai mari sau mai mici, se pot inscrie intr-o noua editie a campaniei Romania Recicleaza, care se va desfasura in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, in localitatile din tara. inscrierile in campanie se fac pe site-ul www. reciclamimpreuna. ro sau prin e-mail, pe adresa logistica@environ. ro. Campania Romania Recicleaza isi propune sa creasca gradul de informare si constientizare al populatiei cu privire la necesitatea colectarii selective a DEEE-urilor si a bateriilor uzate, pentru un mediu sanatos.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )