Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romania exporta mai mult in tarile din vestul Europei decat in cele din est

Adevărul Adevărul,
Romania exporta mai mult in tarile din vestul Europei decat in cele din est

Cea mai mare parte a exporturilor romanesti se indreapta catre tarile din Vestul Europei, Franta, Germania, Italia si Regatul Unit absorbind 57% din bunurile si serviciile catre Uniunea Europeana si 44% din totalul exporturilor adica aproximativ 37,2 miliarde de euro pe parcursul anului 2018), rezultand totodata un excedent comercial de 3,8 miliarde de euro in raport cu aceste tari. continuă pe Adevărul

CONSILIUL CONCURENTEI: Romania exporta mai mult in tarile din Vestul Europei decat in Est

Cea mai mare parte a exporturilor romanesti se indreapta catre tarile din vestul Europei, Franta, Germania, Italia si Regatul Unit absorbind 57% din bunurile si serviciile catre Uniunea Europeana si 44% din totalul exporturilor adica aproximativ 37,2 miliarde de euro pe parcursul anului 2018), rezultand totodata un excedent comercial de 3,8 miliarde de euro in raport cu aceste tari, a constatat Consiliul Concurentei in cadrul studiului privind comertul exterior al Romaniei si barierele existente pe pietele europene pentru exportatorii romani.

Sasii Transilvaniei. De unde au descalecat si cum s-au adaptat in Ardeal populatiile etnice din vestul Europei

Primii colonisti germani, valoni si flamanzi care au populat Transilvania au provenit din teritoriile situate in bazinele raurilor Rin si Mozela.

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Bancile din Romania conduc Top 100 cele mai mari banci din sud-estul Europei. Locul suprinzator ocupat de Banca Transilvania

Trei banci din Romania se afla pe primele patru pozitii din top 100 al celor mai mari banci din sud-estul Europei din punct de vedere al activelor si profitului pe anul trecut. Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din SEE.

SOC in ROMANIA! HORIA MOCULESCU a cedat! Din pacate, e ADEVARAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! Din pacate, anul trecut s-a confruntat cu cateva probleme medicale. Chiar el a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Este vorba.

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Ce varsta avea

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Este vorba despre Maria Giuseppa Robucci, din Apulia, Italia, care avea 116 ani. De asemenea, Maria, cunoscuta si ca Nonna Peppa, era si a doua.

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

Care este situatia pe santierele feroviare de doua miliarde euro din vestul tarii

Lucrarile au avansat in ultimele luni pe santierele feroviare dintre Arad si Simeria, in unele locuri stadiul fizic depasind 25%, in conditiile in care era si de sub 5% acum cateva luni, arata Asociatia Pro Infrastructura. in acest moment cele mai rapide trenuri fac peste trei ore pe cei 158 km dintre Arad si Simeria din cauza restrictiilor de viteza, iar intarzierile apar des. Probabil ca totul va fi gata in 2023.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )