Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a inregistrat in primele cinci luni un deficit de cont curent de 3,02 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Romania a inregistrat in primele cinci luni un deficit de cont curent de 3,02 miliarde de euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,018 miliarde de euro in primele cinci luni ale acestui an, cu 15,8% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, ritm de crestere mai mare decat cel inregistrat dupa primele patru luni ale anului, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate luni. continuă pe Adevărul

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele cinci luni cu 2,56 miliarde de euro, la 96,04 miliarde de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele cinci luni ale acestui an, fata de finalul anului trecut, cu 2,56 miliarde de euro, la 96,04 miliarde de euro, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Deficitul de cont curent a crescut cu 15,8%

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,018 miliarde de euro, in primele cinci luni din 2018, in crestere cu 15,8% comparativ cu perioada similara din 2017, arata datele comunicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

INS: Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 1,3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2017

Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 1,3%, ca serie bruta, in primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara din 2017, iar aceasta scadere se reflecta in lucrarile de constructii noi -5,0%), potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Porsche a inregistrat livrari record in primele sase luni ale anului

Tendinta ascendenta de crestere a continuat: cu 130. 598 de vehicule livrate in intreaga lume in doar primele sase luni din 2018, Porsche AG a depasit recordul de anul trecut cu 3%, facand ca prima jumatate a anului sa fie cea mai de succes din istoria companiei.

Samsarii de masini vor face mai putini bani anul acesta. Vanzarile de masini rulate sunt in scadere dupa primele 6 luni

Samsarii de masini vor face mai putini bani din comertul cu autovehiculele rulate anul acesta, intrucat piata este pe un trend de scadere dupa primele 6 luni. Comparativ cu anul trecut, inmatricularile de masini second-hand au scazut cu 7% 10.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )