Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare propus de Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare propus de Comisia Europeana

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus azi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana - Siegfried Muresan

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus miercuri de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan.

Ministerul Finantelor: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive

Ministerul Finantelor afirma ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor, Romania reusind o serie de performante care i-au consolidat, inca o data, pozitia de emitent sofisticat pe pietele externe de capital.

Suma imensa pe care o va primi Romania din pachetul de 750 de miliarde de euro propus de UE pentru economie

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus astazi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Siegfried Muresan: Romania va primi 33 de miliarde de euro pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan anunta ca Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus astazi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

De pe pietele externe de capital, Ministerul Finantelor a atras 3,3 miliarde euro

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital, a anuntat miercuri Ministerul de.

Negrescu: Sumele alocate Romaniei in planul de relansare a UE sunt conditionate de implementarea recomandarilor specifice de tara. in ultimul raport nu stam prea bine

Comisia Europeana a prezentat programul de relansare economica care prevede alocarea a 750 de miliarde de euro si la aceasta suma se adauga viitorul buget european in valoare de 1,3 trilioane de euro. Din suma prevazuta pentru relansarea economica Romania primeste 33 de milarde. Eurodeputatul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, atrage atentia ca aproximativ jumatate din suma destinata Romaniei va veni sub forma de imprumuturi. Negrescu spune ca abia acum urmeaza cea mai importanta etapa iar ca resursele europene sa devina accesibile Guvernul trebuie sa elaboreze o serie de proiecte.

Economistul Adrian Caciu: Romania poate primi pana la 33 miliarde euro. Poate insemna boom-ul de care are nevoie tara noastra

Economistul Adrian Caciu spune, legat de vestea ca Romania poate primi 33 de miliarde de euro pentru criza provocata de coronavirus, ca poate insemna boom-ul de care are nevoie tara noastra pentru a ocupa locul pe care il merita in UE.

IIN CONTEXTUL COVID-19: MFP: Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe, la costuri atractive

Romania a atras 3,3 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive in contextul propagarii pandemiei Covid-19, afirma intr-un comunicat Ministerul Finantelor Publice, care adauga ca emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 19 mai 2020 de minister s-a bucurat de un interes exceptional din partea investitorilor.

Seful Eurogrupului: Fondul de redresare de 500 miliarde euro este un pas important spre uniunea fiscala a UE

Planul de creare a unui fond de redresare, in valoare de 500 miliarde de euro, propus de Franta si Germania pentru a ajuta UE sa depaseasca criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19), ar reprezenta un pas important spre uniunea fiscala a blocului comunitar, a declarat Mario Centeno, seful Eurogrupului, transmite Reuters.

Spania introduce venitul universal de baza printr-un program de 3 miliarde euro pe an

000 de gospodarii din Spania, adica 2,5 milioane de cetateni vor primi ajutor financiar de la stat, intrucat guvernul vrea sa introduca venitul universal de baza, insa exista dubii cu privire la capacitatea initiativei de a reduce somajul si inegalitatea, potrivit CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )