Libnet.ro
UNICEF

16:45

Teodorovici modifica legea pentru a se putea imprumuta mai mult

Adevărul Adevărul,
Teodorovici modifica legea pentru a se putea imprumuta mai mult

Ministerul Finantelor propune inlocuirea unui articol din Hotararea Guvernului nr. Astfel in scopul acoperirii necesarului brut de finantare prin emisiuni de titluri pe pietele internationale de capital pentru perioada 2019 2020, suma maxima de 27 miliarde euro sau echivalent in orice valuta, va fi inlocuita cu 31 miliarde euro sau echivalent in orice valuta. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Finantele modifica o Hotarare pentru a putea imprumuta inca 5,25 miliarde euro de pe pietele externe

Ministerul Finantelor propune inlocuirea unui articol din Hotararea Guvernului nr. Astfel in scopul acoperirii necesarului brut de finantare prin emisiuni de titluri pe pietele internationale de capital pentru perioada 2019 2020, suma maxima de 27 miliarde euro sau echivalent in orice valuta, va fi inlocuita cu 31 miliarde euro sau echivalent in orice valuta.

Oana Popescu isi retrage candidatura de pe listele USR-PLUS: Am vrut sa fac mai mult bine, mai multor oameni. Constat ca nu este asa

Oana Popescu anunta ca isi retrage candidatura de pe lista Aliantei 2020 pentru alegerile europarlamentare, precizand ca a intrat in cursa considerand ca va avea ocazia sa faca mai mult bine, mai multor oameni, insa a constatat ca acest lucru nu este posibil deocamdata. Decizia ei vine dupa ce, recent, un alt membru PLUS, Valeriu Nicolae, a anuntat ca paraseste formatiunea condusa de Dacian Ciolos.

Roger Federer a doborat inca un record: L-a intrecut pe Agassi si a devenit jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP

Marele campion elvetian Roger Federer a mai doborat un record in aceasta saptamana, devenind jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP, cu un total 1. 020 de saptamani. Pana acum, recordul era detinut de americanul Andre Agassi, cu 1. 019 saptamani.

Te vopsesti des? Truc genial ca vopseaua de par sa reziste mai mult

Iata cativa pasi simpli de urmat daca iti doresti ca parul tau sa isi pastreze nuanta mai mult timp. Spala-te pe par inainte de a te vopsi Se spune ca este bine sa te vopsesti cand parul nu a fost spalat de cateva.

Canada, criza opiaceelor: Mai mult de 10.000 de persoane au decedat din anul 2016 din cauza drogurilor

Mai mult de 10. 000 de persoane au murit in Canada din cauza supradozei de droguri de la izbucnirea crizei de opiacee de la inceputul anului 2016 si pana in septembrie 2018, cifre catastrofale care au alarmat miercuri autoritatile din tara, potrivit AFP.

Pretul carburantilor a SARIT in AER! Benzina si motorina s-au scumpit in Romania mai mult decat in UE

Lovitura cumplita incasata de soferii romani in primele 4 luni ale anului. in aceasta perioada, carburantii s-au scumpit in Romania mai mult decat media Uniunii Europene. Potrivit ziare. com, la.

La fundul sacului: cum vrea Guvernul sa modifice legea ca sa se poata imprumuta si mai mult

Guvernul a iesit, recent, pe pietele internationale si a imprumutat o suma record de trei miliarde de euro intr-o singura zi. Are, potrivit legii, o tinta pe care nu o poate depasi, dar vrea sa o modifice. Ministerul Finantelor propune inlocuirea unui articol dintr-o Hotarare de Guvern din 2010. Acolo se mentioneaza, pentru perioada 2019-2020, [] .

EUROSTAT, TRIMESTRUL PATRU 2018: Pretul locuintelor a crescut mai mult in Romania decat in UE

Pretul locuintelor a crescut cu 4,2% in zona euro si in Uniunea Europeana cu 4,7% in trimestrul patru din 2018, comparativ cu perioada similara din 2017, un avans mai mare fiind inregistrat in Romania, unde pretul locuintelor a crescut cu 5,3% in ritm anual, potrivit datelor publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )