Libnet.ro
UNICEF

13:16

Top 100: Cele mai mari companii la nivel global ajung la o valoare de 20.000 miliarde dolari. Clasamentul este condus de IT

Hotnews Hotnews,
 Top 100: Cele mai mari companii la nivel global ajung la o valoare de 20.000 miliarde dolari. Clasamentul este condus de IT

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, potrivit studiului PwC Global Top 100. Sectorul IT domina clasamentul. continuă pe Hotnews

Forbes: topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in decurs de un an. Pe ce locuri se claseaza George Clooney, Messi, Mayweather si Cristiano Ronaldo

George Clooney 57 de ani) este, potrivit clasamentului Celebrity 100 al Forbes, actorul cu cele mai mari castiguri inregistrate in decurs de un an.

Utile:Combate raul de masina cu ulei de lavanda; Quinoa si chia benefice n curele de slabire; 6 cele mai mari riscuri atunci cnd te expui la temperaturi ridicate

Alunitele. 5 remedii naturale pentru indepartarea acestora. Usturoiul este una dintre cele mai eficiente remedii pentru alunite, deoarece contine enzime care ajuta la. 5 zgomote ale corpului care pot semnala boli ascunse. Tiuit in urechi Poate semana cu un bazait suparator sau un fluierat repezit, care trece, de obicei, de la sine. Tiuitul in.

Cat costa si cat dureaza drumul spre litoral din cele mai mari orase ale Romaniei

Drumul spre mare este cel mai frecventat vara, cand multi romani se inghesuie pe soselele tarii si se incoloneaza cu diferite destinatii, aproape de litoralul Marii Negre. Cu masina, cu trenul, cu microbuzul sau avionul, calatoria catre Constanta din.

AUDIENTE Cati romani s-au uitat la finala Cupei Mondiale FIFA 2018 si top 5 cele mai urmarite meciuri

Finala Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 a adunat, asa cum era de asteptat, cel mai mare numar de microbisti in fata micilor ecrane. Partida dintre Franta si Croatia scor final cu 4-2), disputata pe 15 iulie, de la ora 18. 00, pe Luzhniki Stadium din Moscova, a adus din nou principalului post al Televiziunii Romane pozitia de lider incontestabil de audienta.

HOROSCOP. Top 5 cele mai rabdatoare zodii

Astrologia poate spune multe lucruri despre tine, chiar si pe acelea la care nu te-ai fi gandit vreodata. Potrivit astrelor, exista anumiti nativi care reactioneaza cu calm in orice situatie-limita.

Care sunt cele mai valoroase 100 de companii din lume

Valoarea totala de piata a celor mai mari 100 de companii globale a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut si a ajuns la 20. 000 de miliarde de dolari. Top 10 al celor mai valoroase companii include 8 companii din SUA si doua din China, in timp ce Top 10 de anul trecut era compus doar din companii americane.

Topul celor mai vandute medicamente eliberate doar cu prescriptie medicala la nivel global in 2017

In 2017, piata globala de medicamente pe baza de prescriptie medicala se estimeaza ca a crescut cu 0,8%, ajungand la 810 miliarde dolari, si se asteapta sa creasca cu 6%, adica 1. 050 miliarde dolari, pana in 2022. Se estimeaza ca in 2018 veniturile din.

Reduceri eMAG centrale termice. TOP cele mai bune modele de cautat in oferte

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )