Libnet.ro
UNICEF

10:15

ANUNT OFICIAL: Nu mai sunt bani de pensii si salarii! Ce trebuie sa faca romanii ca sa mai primeasca banii...

B1 B1,
ANUNT OFICIAL: Nu mai sunt bani de pensii si salarii! Ce trebuie sa faca romanii ca sa mai primeasca banii...

Guvernul trebuie sa se imprumute cu bani pentru pensii si salarii deoarece programul de incasari al Ministerului de Finante pe luna august a fost in minus cu un miliard de lei - asta sustine fostul sef al ANAF,. continuă pe B1

VICTOR PONTA anunta marea criza a GUVERNULUI DANCILA: Nu mai are bani de PENSII si SALARII

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, acuza Guvernul ca nu mai are bani pentrupensii si pentru salarii, din cauza unui buget mincinos, votat de majoritatea PSD-ALDE care nu poate acoperii cheltuielile.

ANUNT OFICIAL: Cat vor primi fermierii despagubire pentru fiecare porc cu pesta porcina sacrificat

Anunt oficial privind banii pe care ii vor primi fermierii ai caror porci au fost sacrificati de autoritati pentru a opri raspandirea pestei porcine africane in Romania. Ministrul Finantelor, Eugen.

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred.

Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD

Liviu Dragnea a afirmat luni, la Parlament, ca in interiorul PSD mai sunt ofiteri acoperiti, dar ca nu crede ca Gabriela Firea este unul dintre ei. Eu cred ca mai sunt n. r. ofiteri acoperiti). Nu.

Liviu Dragnea, despre acoperitii din PSD: Eu cred ca mai sunt

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul ca probabil mai sunt acoperiti in PSD. in trecut, presedintele social-democrat afirmase ca sunt si printre colegii sai care ar putea fi banuiti ca ar fi din statul paralel.

OLGUTA VASILESCU anunt CRUCIAL despre banii pentru pensii! Din pacate sunt vizati peste doua milioane de romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF),.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )