Libnet.ro
UNICEF

18:45

Caderea de la Bursa de Valori Bucuresti continua si astazi

Antena3 Antena3,
 Caderea de la Bursa de Valori Bucuresti continua si astazi

Dupa doua ore si jumatate de tranzactionare, indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti a intrat in zona rosie, indicele inregistrand un minus de 0,99% la ora 11. 30, la 7. 401,15 puncte. Actiunile Romgaz. continuă pe Antena3

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3 miliarde de euro

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3,1 miliarde de euro, dupa o prabusire a actiunilor determinata de anuntul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a unui val de taxe care vizeaza in principal bancile, companiile din energie, asigurari si industria telecom.

Guvernul PSD, mai nociv decat criza mondiala din 2008: record negativ la Bursa de Valori Bucuresti

Actiunile companiilor romanesti listate la Bursa de Valori Bucuresti au scazut dramatic in numai cateva ore de la anuntul ministrului Finantelor privind supraimpozitarea companiilor din energie si a bancilor in functie de cresterea ROBOR.

Bursa de Valori Bucuresti este ngrijorata de schimbarile legislative planificate de Guvern

Bursa de Valori Bucuresti BVB), institutie fundamentala a pietei de capital, a luat nota de efectele negative reflectate in scaderi importante ale indicilor bursieri ca urmare a proiectului de OUG anuntat recent de catre Guvern, se arata intr-un comunicat de presa.

BVB Bursa de Valori Bucuresti s-a prabusit

Sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a fost marcata de prabusirea tuturor indicilor Bursei de Valori Bucuresti BVB), pe fondul unui rulaj de 1,05 miliarde de lei, de 25 de ori peste valoarea medie inregistrata in acest an, de 41,44 milioane de lei.

Bursa de Valori Bucuresti a inchis in depreciere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea totala fiind de 56,06 milioane de lei 12,04 milioane de euro).

Picajul continua la BVB

Caderea cotatiilor actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti contiua si in sedinta de astazi, indicele BET afisand, la ora 12:30, o scadere de 3,2%, in timp ce indicele BET-FI, al sectorului financiar, avea un recul de 3,45%.

Zi neagra la Bursa de Valori Bucuresti. Actiunile Bancii Transilvania au scazut cu 18%, la BRD, caderea e de 16%.

Volumul tranzactiilor pe Bursa de Valori Bucuresti a trecut de un miliard de lei miercuri dupa-amiaza la ora 16:00, iar BET a scazut la 11,76%, unele companii listate avand limita inferioara de variatie setata la.

Zi neagra la Bursa de Valori Bucuresti. Actiunile Bancii Transilvania au scazut cu 18%, la BRD, caderea e de 16%

Volumul tranzactiilor pe Bursa de Valori Bucuresti a trecut de un miliard de lei miercuri dupa-amiaza la ora 16:00, iar BET a scazut la 11,76%, unele companii listate avand limita inferioara de variatie setata la.

Noua zi de HAOS pe Bursa de la Bucuresti. Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie (FOTO)

Bursa de Valori Bucuresti a trecut joi pe scadere dupa doua ore de tranzactionare. Asta pare a indica o noua zi cu probleme pentru BVB. 19 decembrie a fost denumita Miercurea Neagra, dupa ce Bursa.

Bursa din Bucuresti s-a prabusit miercuri din cauza masurilor fiscale

Prabusire la bursa de la Bucuresti din cauza masurilor fiscale anuntate de Guvern. Bursa de la Bucuresti a deschis sedinta de miercuri in cadere libera din cauza masurilor fiscale anuntate de Guvern.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )