Libnet.ro
UNICEF

07:15

Desi bancile romnesti au unele dintre cele mai mari dobnzi nominale la credite, marjele cu care lucreaza (adica DAE minus ROBOR) sunt la nivelul celor din zona euro

Hotnews Hotnews,
 Desi bancile romnesti au unele dintre cele mai mari dobnzi nominale la credite, marjele cu care lucreaza (adica DAE minus ROBOR) sunt la nivelul celor din zona euro

Desi in valoare nominala, bancile romanesti au unele dintre cele mai mari dobanzi la credite, marjele cu care lucreaza adica DAE minus ROBOR) sunt la nivelul celor din zona euro, rezulta dintr-o analiza facuta in acest weekend de CEO-ul BCR Sergiu Manea. El a sustinut o prezentare in cadrul unei conferinte organizate de Consiliul Concurentei si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) pe tema nivelului dobanzilor la credite in Romania si din tarile din jur. continuă pe Hotnews

Valoarea fuziunilor si achizitiilor din Romnia, n crestere. Cele mai mari tranzactii

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a avut o vara fierbinte in trimestrul al treilea, cu tranzactii a caror valoare anuntata a fost de 809 milioane de euro in total, mai mult decat dublu fata de cele 391 de milioane de euro din trimestrul al doilea, potrivit Deloitte. Printre cele mai mari tranzactii: UiPath si Urgent Cargus.

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni din istorie

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni aplicate de Consiliul Concurentei in istoria sa, a anuntat, sambata, presedintele autoritatii, Bogdan Chitritoiu. Prezent la seminarul organizat la Sinaia de institutia pe care o conduce si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), acesta a amintit ca, la inceputul anului 2012, Consiliul Concurentei a sanctionat companiile petroliere cu amenzi totale de peste 200 milioane euro.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Sezonul estival 2018 a generat incasari cu pana la 25% mai mari datorita, in principal, voucherelor de vacanta si intensificarii rutelor de zbor intern, dar si intrarii pe piata a unor companii aeriene care conecteaza Europa de mai multe orase din.

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

Ce valoare in euro au cele mai mari 50 de branduri romanesti si ce spun ele despre economia locala

Un top 50 al celor mai valoroase branduri localesi ointrebare despre toate: ce spun ele despre economia romaneascasi consumatorul autohton de publicitate?.

Patru oameni au vazut-o pe Elodia. Marturia care a pus pe jar anchetatorii intr-unul dintre cele mai grele cazuri de crima din Romania

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a starnit numeroase controverse mai mult de sapte ani. Anchetatorii au avut un dosar extrem de dificil care s-a finalizat pana la urma cu condamnarea lui Cristian.

Veste teribila pentru una dintre cele mai indragite vedete Antena 1: Din pacate, celebrul Nea Marin...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care .

Desi dobnzile par mari, daca scazi din ele nivelul ROBOR, creditele din Romnia sunt la nivelul zonei euro

Desi in valoare nominala, bancile romanesti au unele dintre cele mai mari dobanzi la credite, marjele cu care lucreaza adica DAE minus ROBOR) sunt la nivelul celor din zona euro, rezulta dintr-o analiza facuta in acest weekend de CEO-ul BCR Sergiu Manea. El a sustinut o prezentare in cadrul unei conferinte organizate de Consiliul Concurentei si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) pe tema nivelului dobanzilor la credite in Romania si in tarile din jur.

Incepand de miercuri, 10 octombrie, timp de patru saptamani consecutive, Adevarul iti aduce cateva dintre cele mai iubite mistere politiste marca Agatha Christie

Seria de carte politista Agatha Christie va fi distribuita pe parcursul lunii octombrie in reteaua de presa impreuna cu ziarul Adevarul, incepand de miercuri, 10 octombrie. Pachetele ziar si carte vor costa 16,99 lei si fiecare dintre acestea se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani, in limita stocului disponibil.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )